Πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο το ματς με τον Ηλυσιακό για τον Ομπράντοβιτς λόγω ώρας
O Hλυσιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 12:30 τον Παναθηναϊκό με τους Βασίλη Φραγκιά, Λεωνίδα Κασελάκη να καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών. Από την πλευρά των «πρασίνων», ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του αγώνα, καθώς θα διεξαχθεί στις 12:30, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, χωρίς βέβαια να υποτιμά τον Ηλυσιακό.
O Hλυσιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 12:30 τον Παναθηναϊκό με τους Βασίλη Φραγκιά, Λεωνίδα Κασελάκη να καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών. Από την πλευρά των «πρασίνων», ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του αγώνα, καθώς θα διεξαχθεί στις 12:30, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, χωρίς βέβαια να υποτιμά τον Ηλυσιακό.
Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Βασίλης Φραγκιάς, εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι: «για μας είναι ιδιαίτερα τιμητικό να υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό, την κορυφαία, δηλαδή, ομάδα της Ευρώπης, την τελευταία δεκαετία. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχεις να πεις πολλά, απλά πρέπει να προσπαθήσεις με όλες τις δυνάμεις σου, ώστε να ανταποκριθείς των απαιτήσεων του αγώνα και του επιπέδου του αντίπαλου σου. Θα είναι ψέμα αν πω ότι το μυαλό μας δεν είναι ήδη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου κρίνονται πολλά περισσότερα πράγματα για μας. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών, αφού τα παιδιά, έχουν ανάγκη από την παρουσία του και τη συμπαράσταση του».
Εκ μέρους των παικτών, μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης,ο οποίος υποστήριξε ότι: «ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο, όλη την ενέργεια μας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει στεναχωρηθεί με το αποτέλεσμα στην Καβάλα, όμως τον θέλουμε δίπλα μας. Να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και να είναι σίγουρος πως σε λίγο καιρό το αγωνιστικό πρόσωπο μας, θα είναι αυτό που θέλουμε όλοι».
Στον αντίποδα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι: «μετά την καλή μας εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι απέναντι σε μία μαχητική ομάδα, όπως είναι ο Ηλυσιακός. Το παιχνίδι αυτό για εμάς έχει κάτι πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο, αφού θα αναγκαστούμε να παίξουμε πολύ νωρίς το μεσημέρι, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά και δεν θα είναι και το καλύτερο για τους παίκτες και το ίδιο το μπάσκετ, αλλά και τον κόσμο, ο οποίος δεν είναι μαθημένος να βρίσκεται στο γήπεδο την ώρα που συνήθως τρώει για μεσημέρι. Όπως και να έχει, τα δεδομένα είναι αυτά και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε, κάνοντας και την τελευταία μας προπόνηση το Σάββατο, την ίδια ώρα για να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».
Τέλος, ο Κώστας Καϊμακόγλου παραδέχθηκε πως: «η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένο και δεν είναι κάτι το οποίο μπορούμε να αρνηθούμε», για να προσθέσει ότι: «αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμούμε τον Ηλυσιακό, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το αντίθετο. Θέλουμε να δώσουμε μεγάλη προσοχή στον αγώνα, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, που είναι ιδιαίτερα μαχητικός και θα αγωνίζεται στην έδρα του. Για εμάς σημαντικό θα είναι να βρούμε χρόνο να ξεκουραστούμε, αφού ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν αργά και αυτός απέναντι στον Ηλυσιακό γίνεται νωρίς το μεσημέρι. Είναι περίεργη ώρα σίγουρα για όλους αυτό το 12.30 το μεσημέρι, πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα και να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».