Και πάλι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος στον ΠΣΑΚ πριν την κατά συνείδηση απεργία
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος του ΠΣΑΚ, ενώ α' αντιπρόεδρος εξελέγη ο νεοεισελθών στο Δ.Σ. Γιάννης Μπουρούσης. Αναφορικά με την απεργία αποφασίστηκε οι αθλητές να λειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο κατά συνείδηση...
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επανεξελέγη πρόεδρος του ΠΣΑΚ, ενώ α’ αντιπρόεδρος εξελέγη ο νεοεισελθών στο Δ.Σ. Γιάννης Μπουρούσης.
Β’ αντιπρόεδρος είναι ο Γιώργος Παυλίδης, που είχε θέση και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο.
Γενικός γραμματέας θα είναι ο Θανάσης Τοπούζης, ειδικός γραμματέας ο Γιώργος Μασλαρινός, ταμίας ο Γιώργος Τσιάρας και μέλη οι Διαμαντίδης, Ντικούδης, Ζήσης, Μαρμαρινός και Γυμνόπουλος.
Το νέο Δ.Σ. του ΠΣΑΚ συγκλήθηκε σε σώμα στη Λαμία, προκειμένου να μοιραστεί η απόσταση ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα μέλη που έρχονταν και από τις δύο πόλεις.
Στον ΠΣΑΚ υποστηρίζουν πως η συσπείρωση των μελών του είναι μεγάλη, παρ’ όλα αυτά αφήνουν να εννοηθεί ότι τα μέλη του συνδέσμου θα ενεργήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο κατά συνείδηση.
Δραματικός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Γιάντραν Σπλιτ στο Euro Cup του πόλο, ξανά δια... χειρός Μπούτιτς, ο οποίος ισοφάρισε σε 19-19 κι έδωσε την πρόκριση στους Κροάτες.
Μεγάλη νίκη στα Λιόσια επί της ΑΕΚ με 74-64, πέτυχε το Περιστέρι Betsson στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη 5άδα της Basket League. Η ομάδα του Ξανθόπουλου προηγήθηκε ακόμη και με 25π.
Η Καλαμάτα νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στον τελικό του ΟΑΚΑ με γκολ του Τσέλιου και μετά το πρωτάθλημα στη Super League 2 και την άνοδο στην Super League, πανηγύρισε και την κατάκτηση του Super Cup.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας