Θέλει… δεν θέλει θα έχει Όσκαρ ο Ολυμπιακός, που αποχαιρέτησε τον Μαρέσκα
Ξέμεινε στο Λιμάνι ο Όσκαρ καθώς η μεταγραφική περίοδος έληξε πριν ο Ισπανός βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού μολονότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προτιμούσαν την αποδέσμευσή του, Αντιθέτως, οι Πειραιώτες αποχαιρέτησαν με ανακοίνωσή τους τον Έντσο Μαρέσκα, η αποδέσμευση του οποίου είχε γνωστοποιηθεί από τη Δευτέρα.
Ξέμεινε στο Λιμάνι ο Όσκαρ καθώς η μεταγραφική περίοδος έληξε πριν ο Ισπανός βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού μολονότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προτιμούσαν την αποδέσμευσή του, Αντιθέτως, οι Πειραιώτες αποχαιρέτησαν με ανακοίνωσή τους τον Έντσο Μαρέσκα, η αποδέσμευση του οποίου είχε γνωστοποιηθεί από τη Δευτέρα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ξεκαθαρίσει στον συμπατριώτη του πως δεν θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και πως καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να φύγει. Ωστόσο, οι προσπάθειες του Ολυμπιακού και του μάνατζερ του παίκτη για να βρεθεί ομάδα να αποκτήσει τον 28χρονο μέσο, αποδείχθηκαν άκαρπες.
Παρότι κάποιες ισπανικές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον, τα εμπόδια για να απομακρυνθεί δεν ξεπεράστηκαν και τελικά ο Οσκαρ θα εξακολουθήσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, γνωρίζοντας πάντως πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του.
Αντίθετα, αίσιο τέλος είχε για τον Ολυμπιακό η περίπτωση Εντσο Μαρέσκα. Οπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα ο Ιταλός συμφώνησε να αποδεσμευτεί με ποσό που αγγίζει τα 900.000 ευρώ και την Τρίτη ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας του με το σύλλογο του Πειραιά.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Έντζο Μαρέσκα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση.
Ανανέωσε και δόθηκε δανεικός ο Σταμόγιαννος
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο του Παναγιώτη Σταμόγιαννου για τέσσερα χρόνια. Ο 18χρονος μέσος δεν θα μείνει στο ρόστερ και θα αγωνιστεί ως δανεικός για ένα χρόνο στη Δόξα Δράμας.
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Σταμόγιαννo, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί στη Δόξα Δράμας, ως δανεικός για ένα χρόνο» γράφει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Η οικονομική «ανάσα» φέρνει το όριο μισθοδοσίας της Μπαρτσελόνα στα 432,8 εκατ. ευρώ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της LaLiga.