Την περίπτωση του Περικλή Δορκοφίκη πρόκειται πρόκειται να... κυνηγήσει η ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος είναι - σύμφωνα με πληροφορίες - πολύ κοντά στο να... δώσει τα χέρια με το Περιστέρι, αλλά θέλει να κρατήσει τον λόγο του και να συζητήσει πρώτα με τους ανθρώπους της «Ένωσης».
Την περίπτωση του Περικλή Δορκοφίκη πρόκειται πρόκειται να… κυνηγήσει η ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος είναι – σύμφωνα με πληροφορίες – πολύ κοντά στο να… δώσει τα χέρια με το Περιστέρι, αλλά θέλει να κρατήσει τον λόγο του και να συζητήσει πρώτα με τους ανθρώπους της «Ένωσης».
Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα ο Δορκοφίκης είναι διατεθειμένος να μην φερθεί εκδικητικά και εγωιστικά προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για τα χρήματα της περυσινής χρονιάς που δικαιούται.
Επιπλέον δεν είναι αρνητικός να παραμείνει στην ομάδα ξεκινώντας από μηδενική βάση η σχέση τους παρά την οικονομική σθενότητα και τους περιορισμένους στόχους. Ωστόσο η οικονομική διαφορά που χωρίζει το σωματείο από τον 29άχρονο φόργουορντ για το νέο συμβόλαιο είναι αρκετή ώστε να μην μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία.
Από την άλλη υπάρχει και η καλή οικονομικά πρόταση του Περιστερίου. Σε συνδυασμό μάλιστα με την διοικητική σταθερότητα που χαρακτηρίζει την ομάδα των δυτικών προαστίων και την θέληση για μία καλή χρονιά στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της Α1, καθιστά ακόμα πιο δύσκολη τη συμφωνία Δορκοφίκη και ΑΕΚ. Ρεαλιστικά οι πιθανότητες να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.
Ο Μπάμπης Καραμανλής προσφέρει συμβόλαιο της τάξεως των 80.000 ευρώ που για τα δεδομένα των άλλοτε πρωταθλητών Ελλάδας είναι πολύ καλό ποσό. Ο παίκτης από την μεριά του απαιτεί 30.000 περισσότερα αν και γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα αυξηθεί η πρόταση. Κατά αυτό τον τρόπο το χάσμα παραμένει αγεφύρωτο και το διαζύγιο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.