Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για την απόκτηση του Μπόγρη
Aνακοίνωση ακόμη δεν υπάρχει, ωστόσο, ο Γιώργος Μπόγρης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί το δυνατό συντομότερο. Αυτό που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει είναι το αν θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν ή αν θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Α1.
Aνακοίνωση ακόμη δεν υπάρχει, ωστόσο, ο Γιώργος Μπόγρης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί το δυνατό συντομότερο.
Αυτές τις ημέρες ο παίκτης αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα των Νέων στο Ευρωμπάσκετ, που φιλοξενείται στη Ρόδο και όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, θα υπογράψει στους «πράσινους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αυτό που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει είναι το αν θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν ή αν θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Α1.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.