Ο «Ψαλιδοχέρης» του Τιμ Μπάρτον καταφθάνει στου Γουδή
43 Το γοτθικό παραμύθι του Τιμ Μπάρτον Ο Ψαλιδοχέρης ξαναζωντανεύει επί ελληνικού εδάφους ο διάσημος χορογράφος Μάθιου Μπορν. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Badminton (Αλσος Στρατού, Γουδή, τηλ. 211-1086.024), από τις 27 Ιανουαρίου ώς τις 8 Φεβρουαρίου.Η ιστορία του Ψαλιδοχέρη που όλοι αγαπήσαμε στην ομώνυμη ταινία του ‘90 με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ, μιλά για […]
Το γοτθικό παραμύθι του Τιμ Μπάρτον Ο Ψαλιδοχέρης ξαναζωντανεύει επί ελληνικού εδάφους ο διάσημος χορογράφος Μάθιου Μπορν.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Badminton (Αλσος Στρατού, Γουδή, τηλ. 211-1086.024), από τις 27 Ιανουαρίου ώς τις 8 Φεβρουαρίου.
Η ιστορία του Ψαλιδοχέρη που όλοι αγαπήσαμε στην ομώνυμη ταινία του ‘90 με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ, μιλά για ένα αγόρι διαφορετικό από τα άλλα.
Έναν ήρωα που μένει μόνος στον κόσμο, με ψαλίδια αντί για χέρια, όταν ο εκκεντρικός εφευρέτης του πεθαίνει ξαφνικά και τον αφήνει ατελείωτο.
Ο σκοτεινός περιθωριακός Έντουαρντ παλεύει να βρει τη θέση του μέσα στον κόσμο των πολύχρωμων αμερικάνικων προαστίων και να πείσει τους καλοπροαίρετους κατοίκους του Χόουπ Σπρινγκς ότι πίσω από το σκληρό παρουσιαστικό του κρύβεται μια αθώα και ευγενική ψυχή.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.