Αναβολή στην Αγκυρα λόγω… Γάζας και νίκες για Πανελλήνιο, Μαρούσι
Ο Πανελλήνιος, καθώς στον «ελληνικό εμφύλιο» του 4ου ομίλου της 5ης αγωνιστικής των EuroCup, νίκησε μέσα στο «Αλεξάνδρειο» τον Αρη με 77-72, υποχρεώνοντας τους «κίτρινους» στην πρώτη εντός έδρας ήττα. Το Μαρούσι νίκησε 91-75 τη Ζαντάρ και παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16». Αναβλήθηκε λόγω σοβαρών επεισοδίων ο αγώνας της Τουρκ Τελεκόμ με την Μπνέι Χασαρόν στην Αγκυρα.
77-72, υποχρεώνοντας τους «κίτρινους» στην πρώτη εντός έδρας ήττα. Το Μαρούσι νίκησε 91-75 τη Ζαντάρ και παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16». Αναβλήθηκε λόγω σοβαρών επεισοδίων ο αγώνας της Τουρκ Τελεκόμ με την Μπνέι Χασαρόν στην Αγκυρα.&source=in.gr">
Ο Πανελλήνιος, καθώς στον «ελληνικό εμφύλιο» του 4ου ομίλου της 5ης αγωνιστικής των EuroCup, νίκησε μέσα στο «Αλεξάνδρειο» τον Αρη με 77-72, υποχρεώνοντας τους «κίτρινους» στην πρώτη εντός έδρας ήττα.
Το Μαρούσι νίκησε 91-75 τη Ζαντάρ και παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16».
Εν τω μεταξύ, η πολεμική ατμόσφαιρά που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας μερταφέρθηκε και στα γήπεδα μπάσκετ.
Η αναμέτρηση της Τουρκ Τελεκόμ με την Μπνέι Χασαρόν στην Αγκυρα για τον 4ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν ο Αρης με τον Πανελλήνιο, αναβλήθηκε καθώς με την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο η ισραηλινή ομάδα δέχτηκε επίθεση από τους Τούρκους οπαδούς.
Οι παίκτες της Μπνέι Χασαρόν αποδοκιμάστηκαν έντονα με συνθήματα όπως «ο Θεός είναι μεγάλος» και «δολοφόνοι Ισραηλινοί». Επίσης δέχτηκαν αντικείμενα, ακόμα και τα παπούτσια ενός φιλάθλου.
Οι αστυνομικοί που βρισκόταν στο γήπεδο προσπάθησαν να προστατέψουν τους παίκτες με τις ασπίδες τους και τους φυγάδευσαν στα αποδυτήρια από όπου δεν ξαναγύρισαν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.