Στην Αθήνα στις 21 και 22 Μαρτίου για δύο παραστάσεις οι επτά θεοί του φλαμένκο
Φλαμένκο, μουσική, πολεμικές τέχνες και ακροβατικά. Αυτό είναι το θέαμα που παρουσιάζουν οι Vivancos εδώ και πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο. Το κοινό στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα επτά αδέλφια από την Ισπανία στις 21 και 22 Μαρτίου.
Φλαμένκο, μουσική, πολεμικές τέχνες και ακροβατικά. Αυτό είναι το θέαμα που παρουσιάζουν οι Vivancos εδώ και πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο.
Το κοινό στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα επτά αδέλφια από την Ισπανία στις 21 και 22 Μαρτίου στο «Αθηνών Αρένα».
Με πατέρα έναν από τους πιο διάσημους και φημισμένους χορευτές και μουσικούς,οι Vivancos είχαν από τα παιδικά τους χρόνια την καθοδήγηση ενός πρωτοπόρου καλλιτέχνη που τους καλλιέργησε το φυσικό τους ταλέντο.
Ένα σόου που συνδυάζει το φλαμένκο μέσα από μιά μοντέρνα και πρωτότυπη καλλιτεχνική προσέγγιση.
Εισιτήρια προπωλούνται στο Metropolis, από το www.ticketshop.gr και τηλεφωνικά στο 210-3362888.