Ο Τεόντοσιτς ο νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μετά το ναυάγιο Γιασικεβίτσιους
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει αρχίσει ήδη να βγαίνει από το μυαλό της διοίκησης του Ολυμπιακού που αναζητά νέες λύσεις για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Μία από αυτές φαίνεται να είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, το νέο ταλέντο του σερβικού μπάσκετ.
26
Ενώ η υπόθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίρνει αρνητική τροπή, ο Ολυμπιακός αλλάζει προτεραιότητες και ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του το νέο ταλέντο του σερβικού μπάσκετ, σε μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον.
Πρόκειται για τον Μίλος Τεόντοσιτς της Ζελέζνικ, που εντυπωσίασε στο Ευρωπαϊκό U-20 με την Εθνική ομάδα της χώρας του, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Οι εμφανίσεις του 20χρονου με τους Εφήβους του …άνοιξαν την πόρτα της ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.
Ο Τεόντοσιτς αγωνίστηκε σε 3 ματς στην Α` φάση (οι Σέρβοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των αγώνων) και είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος σε 24 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να καταβάλλει τη ρήτρα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Ζελέζνικ για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και να προσφέρει ακόμα μια πολύτιμη λύση στον Πίνι Γκέρσον ενόψει της νέας χρονιάς.
Με την πιθανή έλευση του Τεόντοσιτς στο Λιμάνι κλείνουν οι θέσεις των κοινοτικών στο ρόστερ της ομάδας.
Την ώρα που ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του νεαρού σέρβου, ο μάνατζερ του Σαρούνας Γιασικεβίτσικους, Μαουρίτσιο Μπαλντούσι, με δηλώσεις του στο «Goal» αλλάζει το σκηνικό, καθώς τονίζεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο λιθουανός σούπερ σταρ να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Δεν μπορώ να μιλήσω για προσφορές και αντιπροτάσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Γιασικεβίτσιους δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να έρθει στον Ολυμπιακό. Η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι εξαιρετική και αν ο Σαρούνας ήθελε να παίξει εκεί, θα είχε συμφωνήσει ήδη. Δεν το έχει κάνει και δεν πρόκειται να το κάνει, διότι απλά δεν θέλει. Για τους δικούς του λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν» δήλωσε ο Μπαλντούσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442