Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ο Τεόντοσιτς ο νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μετά το ναυάγιο Γιασικεβίτσιους

Ο Τεόντοσιτς ο νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μετά το ναυάγιο Γιασικεβίτσιους

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει αρχίσει ήδη να βγαίνει από το μυαλό της διοίκησης του Ολυμπιακού που αναζητά νέες λύσεις για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Μία από αυτές φαίνεται να είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, το νέο ταλέντο του σερβικού μπάσκετ.

26

Ενώ η υπόθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίρνει αρνητική τροπή, ο Ολυμπιακός αλλάζει προτεραιότητες και ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του το νέο ταλέντο του σερβικού μπάσκετ, σε μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον.

Πρόκειται για τον Μίλος Τεόντοσιτς της Ζελέζνικ, που εντυπωσίασε στο Ευρωπαϊκό U-20 με την Εθνική ομάδα της χώρας του, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Οι εμφανίσεις του 20χρονου με τους Εφήβους του …άνοιξαν την πόρτα της ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.

Ο Τεόντοσιτς αγωνίστηκε σε 3 ματς στην Α` φάση (οι Σέρβοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των αγώνων) και είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος σε 24 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να καταβάλλει τη ρήτρα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Ζελέζνικ για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και να προσφέρει ακόμα μια πολύτιμη λύση στον Πίνι Γκέρσον ενόψει της νέας χρονιάς.

Με την πιθανή έλευση του Τεόντοσιτς στο Λιμάνι κλείνουν οι θέσεις των κοινοτικών στο ρόστερ της ομάδας.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του νεαρού σέρβου, ο μάνατζερ του Σαρούνας Γιασικεβίτσικους, Μαουρίτσιο Μπαλντούσι, με δηλώσεις του στο «Goal» αλλάζει το σκηνικό, καθώς τονίζεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο λιθουανός σούπερ σταρ να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για προσφορές και αντιπροτάσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Γιασικεβίτσιους δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να έρθει στον Ολυμπιακό. Η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι εξαιρετική και αν ο Σαρούνας ήθελε να παίξει εκεί, θα είχε συμφωνήσει ήδη. Δεν το έχει κάνει και δεν πρόκειται να το κάνει, διότι απλά δεν θέλει. Για τους δικούς του λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρουν» δήλωσε ο Μπαλντούσι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο