Επιμένει ο Ολυμπιακός για Πάργκο, εξετάζει και την περίπτωση Ούκιτς
Συνεχίζεται η «μάχη» του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζανέρο Πάργκο. Ο βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» για τη θέση του πλέι μέικερ αποτελεί επίσης «μήλον της Έριδος» για τους Χιτ και τους Χόρνετς και οι επόμενες μέρες αναμένονται καθοριστικές για τις όποιες εξελίξεις. Ως εναλλακτική λύση, εκτός των γνωστών, εξετάζεται και αυτή του Κροάτη Ρόκο Λένι Ούκιτς.
89
Συνεχίζεται η «μάχη» του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζανέρο Πάργκο. Ο βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» για τη θέση του πλέι μέικερ αποτελεί επίσης «μήλον της Έριδος» για τους Χιτ και τους Χόρνετς και οι επόμενες μέρες αναμένονται καθοριστικές για τις όποιες εξελίξεις.
Οι Χόρνετς μάλιστα φέρονται να έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη, γεγονός ωστόσο είναι ότι ο 28χρονος ΝΒΑερ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, έχοντας στα χέρια του ως διαπραγματευτικό ατού τη «μυθική» πρόταση του Ολυμπιακού και γνωρίζοντας καλά ότι τέτοια λεφτά δεν πρόκειται να βρει στο ΝΒΑ λόγω του «σάλαρι καπ».
Την ίδια ώρα, ανοικτό είναι και το μέτωπο του κοινοτικού Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, ενώ υπάρχει και το εναλλακτικό πλάνο. Σε αυτό περίοπτη θέση έχει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο 23χρονος Κροάτης πλέι μέικερ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.
Σε 23 ματς της Ευρωλίγκα στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο Ούκιτς είχε μέσο όρο 5,1 πόντους και δύο ασίστ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442