Το δεύτερο παιδί της γέννησε την Τρίτη η διάσημη Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η 24χρονη έφερε στον κόσμο ένα ακόμα αγοράκι σε κλινική του Λος Αντζελες. Σύμφωνα με το περιοδικό People, γέννησε με καισαρική τομή.
Το δεύτερο παιδί της γέννησε την Τρίτη η διάσημη Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η 24χρονη έφερε στον κόσμο ένα ακόμα αγοράκι σε κλινική του Λος Αντζελες.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση της γέννησης, ωστόσο, το περιοδικό People αναφέρει ότι η Μπρίτνεϊ γέννησε με καισαρική τομή.
Η Σπίαρς και ο σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν, 28 ετών, έχουν ήδη ένα παιδί, τον Σον Πρέστον που γεννήθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο και την Πέμπτη κλείνει το πρώτο του έτος.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πέτυχε τη διεθνή αναγνώριση με το άλμπουμ του 1999 «Baby One More Time». Οι πωλήσεις του συγκεκριμένου άλμπουμ έφτασαν συνολικά τα 60 εκατομμύρια.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκάλεσε σάλο με τη γυμνή της φωτογράφηση για γνωστό περιοδικό,ούσα έγκυος στον έκτο μήνα.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.