Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Κοσμοσυρροή για νεαρό Ινδό που κρατάει κομμάτι του κρανίου του

Κοσμοσυρροή για νεαρό Ινδό που κρατάει κομμάτι του κρανίου του

Εκατοντάδες περίεργοι συρρέουν τις τελευταίες ημέρες σε ένα νοσοκομείο της Καλκούτα για να δουν από κοντά τον 25χρονο Σάμπου Ρόι, θύμα ηλεκτροπληξίας: Ο νεαρός επιδεικνύει ένα κομμάτι του κρανίου του που αποκολλήθηκε και έπεσε μόνο του λόγω εγκαύματος.

36

Εκατοντάδες περίεργοι συρρέουν τις τελευταίες ημέρες σε ένα νοσοκομείο της Καλκούτα για να δουν από κοντά τον 25χρονο Σάμπου Ρόι, θύμα ηλεκτροπληξίας: Ο νεαρός επιδεικνύει ένα κομμάτι του κρανίου του που αποκολλήθηκε και έπεσε μόνο του λόγω εγκαύματος.

«Όταν το κρανίο ξεκόλλησε, πίστεψα ότι θα πέθαινε, όμως μετά παρατηρήσαμε ότι σχηματιζόταν νέο οστό που κάλυπτε το κεφάλι και θα μπορούσε να είχε σπρώξει προς τα έξω το νεκρό τμήμα» δήλωσε στο Reuters ο Ράταν Λαλ Μπαντιοπαντιάι, ο χειρουργός που ανέλαβε τον 25χρονο.

Ο άτυχος Σάμπου παραλίγο να πεθάνει πέρυσι τον Οκτώβριο όταν έπαθε ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει καλώδιο υψηλής τάσης.

«Όταν ήρθε να μας δεί στα τέλη της περυσινής χρονιάς, το τριχωτό της κεφαλής ήταν εντελώς καμμένο και μέσα σε λίγους μήνες έπεσε, αποκαλύπτοντας το κρανίο», αναφέρει ο Δρ Μπαντιοπαντιάι. «Αργότερα, παρατηρήσαμε ότι τμήμα του κρανίου είχε αρχίσει να νεκρώνεται και να χαλαρώνει, λόγω της κακής αιμάτωσης, κάτι που μπορεί να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις εκτεταμένου εγκαύματος».

Περιέργως, η μεμβάνη από την οποία αναδημιουργείται το οστό έμεινε ανέπαφη, επιτρέποντας την επούλωση της τεράστιας τρύπας.

Το νεκρό κομμάτι ξεκόλλησε την Κυριακή, και από τότε δεκάδες γιατροί και εκατοντάδες περίεργοι συρρέουν γύρω από το κρεβάτι του Σάμπου για να δουν το κομμάτι που κρατάει στο χέρι του.

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο ασθενής, φεύγοντας από το νοσοκομείο θα πάρει οπωδήποτε μαζί του το αξιοπερίεργο οστό. «Το κρανίο μου με έκανε διάσημο» λέει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο