Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν
Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν με 17.55μ κατά την διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Κώστας Ζαλαγκίτης με 17.43μ από τις 30 Ιουνίου 2002 στα Χανιά.
26
Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Δημήτρης Τσιάμης (Ολυμπιακός) στο τριπλούν με 17.55μ κατά την διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (Α΄ κατηγορία, Β΄ όμιλος) στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης.
Ο Τσιάμης κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του Κώστα Ζαλαγκίτη που ήταν 17.43μ από τις 30 Ιουνίου 2002 στα Χανιά (Βενιζέλεια).
Παράλληλα έπιασε το υψηλό όριο για το ευρωπαϊκό του Γκέτεμποργκ, ενώ σημείωσε την 3η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο και την κορυφαία στην Ευρώπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Ακίνητα: Μεταβιβάσεις εξπρές – Πώς ξεμπλοκάρουν κατασχεμένα σπίτια
- Τζακ Σλόσμπεργκ – Τα τελευταία λόγια που του είπε η αδελφή του Τατιάνα πριν από τον τραγικό θάνατό της
- Η δολοφονία του Χαμενεΐ αφήνει τον «άξονα» του Ιράν στο χάος
- «Ο Λουβαβού-Καμπαρό θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα»
- Πανσέληνος Μαρτίου: Απόψε το «Ματωμένο Φεγγάρι» – Πού θα είναι ορατή
- Tι έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του στην δράση (vid)
- Patriot: Μεταφέρεται συστοιχία στην Κάρπαθο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442