Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Πρόσκληση για μουσική!

Μουσικοί ετοιμάζονται, όργανα κουρδίζονται, πεντάγραμμα ξεφυλλίζονται. H 21η Ιουνίου πλησιάζει και πάλι! Το μεγαλύτερο μουσικό κάλεσμα του καλοκαιριού έχει σκοπό να ακούγονται μουσικοί και μουσική, σε κάθε γωνία της πόλης, σε κάθε πόλη. Δηλώστε συμμετοχή τώρα! Γιατί όπως είπε ένας καλλιτέχνης: «η ημέρα της μουσικής είναι ο καλύτερος λόγος για να γιορτάσουμε!» Η Ευρωπαϊκή Γιορτή […]

Μουσικοί ετοιμάζονται, όργανα κουρδίζονται, πεντάγραμμα ξεφυλλίζονται.

H 21η Ιουνίου πλησιάζει και πάλι! Το μεγαλύτερο μουσικό κάλεσμα του καλοκαιριού έχει σκοπό να ακούγονται μουσικοί και μουσική, σε κάθε γωνία της πόλης, σε κάθε πόλη.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Γιατί όπως είπε ένας καλλιτέχνης: «η ημέρα της μουσικής είναι ο καλύτερος λόγος για να γιορτάσουμε!»

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ετοιμάζεται να μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε ένα ατελείωτο «πάρτυ», για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά! Κέφι, τραγούδια, μελωδίες και πολλά «decibel», θα ταξιδεύουν από τη Μαβίλη έως το Γκάζι. Χορωδιακές φωνές ανάμεσα στα δέντρα του Εθνικού κήπου ή hip hop πάνω στη Σταδίου; Πνευστά και τζαζ funk στην Τεχνόπολη ή χοροπηδητό με electro έξω από το δημαρχείο;

Όλα αυτά σε ένα συναρπαστικό τριήμερο (21 – 23 Ιουνίου) που θα αλλάξει τους ρυθμούς της πόλης με ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε πάνω από δέκα σημεία.
Πρόσκληση συμμετοχής σε νέες μουσικές προσπάθειες και εκδηλώσεις
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θέλει να προωθήσει, να βοηθήσει, ακόμα και να χρηματοδοτήσει αν γίνεται, κάθε μουσική προσπάθεια που θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων 21-23 Ιουνίου. Όποιος πέρασε πέρυσι στις 21 Ιουνίου από την πλατεία Μαβίλη, το Σύνταγμα ή το Γκαζοχώρι έγινε μάρτυρας μιας τέτοιας προσπάθειας.

Νέες σκηνές για περισσότερους καλλιτέχνες

Φέτος γίνονται προσπάθειες για τη δημιουργία νέων μουσικών σκηνών. Ελπίζουμε το Σύνταγμα να χορέψει και πάλι καθώς σχεδιάζεται κεντρική σκηνή με διήμερες εκδηλώσεις με Pop, έντεχνη ελληνική και ίσως Rock μουσική. Ακόμα ευελπιστούμε να δημιουργηθεί μια ακόμη σκηνή με φόντο την Ακρόπολη. Ρεμπέτικό και blues θέλουν να σμίξουν σε ένα «πάλκο» στην πλατεία Μοναστηρακίου!

Η αποστολή των DEMΟ έχει αρχίσει!

Ανεβείτε στη σκηνή και κάντε τη μουσική σας – μουσική όλων

Στείλτε τις μουσικές σας προτάσεις και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε να παίζετε ζωντανά στις 21 Ιουνίου. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς και σχήματα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στα δρώμενα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Η μουσική γιορτάζει και σκοπός της είναι να μοιραστεί ζωντανά και να αγγίξει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Παρμενίδου 29 Μετς

116 36 Aθήνα

Τηλ. 210 7560305

Fax: 30 210 7560355

Για περισσότερες πληροφορίες Music Day

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο