Καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών στη Eurovision το «Waterloo» των ΑΒΒΑ
Το τραγούδι Waterloo των ΑΒΒΑ αναδείχθηκε ως το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών στο διαγωνισμό της Eurovision, που φέτος έκλεισε τα 50 του χρόνια. Την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν το Volare και το Hold me now, ενώ το My Number One ήλθε πέμπτο.
Το τραγούδι Waterloo των ΑΒΒΑ αναδείχθηκε ως το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών στο διαγωνισμό της Eurovision, που φέτος έκλεισε τα 50 του χρόνια.
Την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν το Volare του Domenico Modugno και το Hold me now του Johnny Logan, ενώ το My Number One της Έλενας Παπαρίζου πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα, όπου βρέθηκε ακόμη το Save your kisses for me των Brotherhood of Man.
Παρότι είχε να «αναμετρηθεί» με πολύ μεγάλους ερμηνευτές και τραγούδια που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στην ιστορία της Eurovision και της διεθνούς μουσικής σκηνής, η Ελενα Παπαρίζου κατόρθωσε να μπει στην πρώτη πεντάδα και όπως δήλωσε η ίδια ένιωσε πολύ υπερήφανη γι αυτό.
«Όταν έμαθα ότι ένα τόσο νέο τραγούδι, όπως είναι το My Number One, πρόλαβε να αγαπηθεί τόσο γρήγορα από τον κόσμο και να θεωρείται πλέον ένα από τα all time classics αυτού του μεγάλου θεσμού, που μετρά ήδη 50 χρόνια ζωής, ένιωσα υπερήφανη για την Ελλάδα», ανέφερε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια.
Από το ιστορικό αυτό πάρτι δε θα μπορούσε να λείπει η πρώτη νικήτρια του Διαγωνισμού η Lys Assia, που μάλιστα προλόγισε την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, καθώς ήταν η μόνη που τραγούδησε ζωντανά και μάγεψε με την παρουσία της ακόμη μια φορά την Ευρώπη.
Το «παρών» στη σκηνή έδωσε και ο Johnny Logan, ο οποίος ντυμένος στα λευκά και σε απόλυτο κόκκινο φόντο ερμήνευσε την νέα του μπαλάντα When a woman loves a man, την οποία έγραψε για τη σύζυγό του.
Στα highlights του σόου και η εμφάνιση της Dana International, ενώ μοναδικά ήταν και τα video-αναδρομή στις καλύτερες στιγμές του θεσμού της Eurovision.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας