Φρεάτια με αισθητήρες για την αποτροπή υπερχείλισης
Δήμος της Αττικής τοποθέτησε αισθητήρες σε επιλεγμένα φρεάτια για να ειδοποιείται σε περίπτωση υπερχείλισης.
Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, εγκαταστάθηκαν αισθητήρες παρακολούθησης της στάθμης του νερού σε επιλεγμένα φρεάτια του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων κατά μήκος των οδών Τράλλεων και Ιωάννη Φωκά, από το ύψος της Λ. Βεΐκου έως την Ναρκίσσου.
Τα δεδομένα που θα λαμβάνει ο Δήμος
- Στάθμη ομβρίων υδάτων εντός του φρεατίου – υπερχείλιση αυτού – διαφορά στάθμης μεταξύ διαδοχικών φρεατίων.
- Ύπαρξη αντικειμένων και φερτών υλικών (πχ ίλυς) που μπορεί να προκαλέσουν απόφραξη του συνδετήριου αγωγού του φρεατίου.
- Απώλεια καπακιού ή εσχάρας.
- Λιοσίων: Αποσωληνώθηκε η 16χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη
- «Πάμε μια βόλτα;»: Όταν η μητέρα του Λαζόπουλου έψαχνε την προίκα της Τασούλας
- Επιστημονική Ημερίδα στην Ερμούπολη με αντικείμενο πρακτικά θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας
- Ημέρα της Γης – Η ΔΕΗ επιταχύνει την ενεργειακή μετάβαση με επίκεντρο την καθαρή ενέργεια
- Ανδρουλάκης: Προεκλογικά τα μέτρα Μητσοτάκη – Βλέπει τους πολίτες ως πελάτες
- Σοφία Μαριόλα: Το εξώδικό για τον χωρισμό της με τον Στράτο Τζώρτζογλου – Τι συνέβη
- Ινδία, η «βασίλισσα» του ντόπινγκ
- Πέραμα: Εκσκαφέας έπεσε στο πόδι 62χρονου εργάτη και τον τραυμάτισε σοβαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442