Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά τις 03:00 το πρωί, σε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.
Από τη φωτιά που ξέσπασε στην επιχείρηση δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς
Πρόκειται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για κατάστημα περιποίησης νυχιών που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Κύπρου.
Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής με εννέα άνδρες και τρία υπηρεσιακά οχήματα που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ δεν υπήρξε κίνδυνος για επέκταση σε παρακείμενα κτίρια.
Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε κατάστημα, στη Νέα Σμύρνη Αττικής. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει την προανάκριση για την πυρκαγιά, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρχει κάποια ενέργεια που να χρειάζεται τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).