Τι κι αν έλειπαν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Λούκα Ντόντσιτς; Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν τον Όστιν Ριβς σε εκπληκτική κατάσταση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 116-115 επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον Αμερικανό γκαρντ να σκοράρει σε νεκρό χρόνο από μέση απόσταση για τους Καλιφορνέζους.
Ο Ριβς τελείωσε το ματς με 28 πόντους και 16 ασίστ σε 40′, ενώ εξαιρετικό ματς πραγματοποίησε και ο Τζέικ ΛαΡάβια με 27 πόντους. Από την άλλη ο Τζούλιους Ραντλ σταμάτησε στους 33 πόντους και ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς στους 30, με τους «λύκους» να μην έχουν διαθέσιμο τον Άντονι Έντουαρντς.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Μπόστον Σέλτικς μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, με τους Κέλτες να επικρατούν με 125-105 των Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχοντας τα ηνία από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και ύστερα, χωρίς να χάσουν το προβάδισμα.
Εντυπωσιακός ο Τζέιλεν Μπράουν με 30 πόντους, ενώ ο Σαμ Χάουζερ πρόσθεσε άλλους 21. Στο άλλο… στρατόπεδο, οι Εβάν Μόμπλεϊ και Τζέιλον Τάισον είχαν από 19 πόντους, με τον Ντε’ Άντρε Χάντερ να προσθέτει άλλους 18 για τους «ιππότες».
Ασταμάτητοι είναι οι Σικάγο Μπουλς οι οποίοι πανηγύρισαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις, κάμπτοντας της αντίσταση των Σακραμέντο Κινγκς με 126-113 στο Ιλινόι, δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.
Τρομερό ματς από τον Μάτας Μπουζέλις με 27 πόντους, ενώ ο Τζος Γκίντι πρόσθεσε άλλους 20 μαζι με 12 ασίστ. Στην αντίπερα όχθη, ο Ζακ ΛαΒίν έβαλε 30 πόντους στην πρώην ομάδα του, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να έχει 19, έχοντας επίσης αγωνιστεί στους «ταύρους».
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».