Η Euroleague ανανέωσε τα power rankings: Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα τα ανανεωμένα power rankings της διοργάνωσης, μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Ποια η θέση των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Η δράση στη Euroleague έχει ξεκινήσει για τα καλά, καθώς μπαίνουμε στην 7η αγωνιστική με ακόμη μία «διαβολοβδομάδα».
Η διοργάνωση θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα τα ανανεωμένα power rankings, μετά από τις πρώτες έξι στροφές. Στην κορυφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν στη δεύτερη θέση στην προηγούμενη κατάταξη, ενώ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη θέση, πλέον έχει πέσει στην τρίτη. Τεράστια άνοδο είχε η Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία στα αρχικά power rankings ήταν 11η, ενώ τώρα βρίσκεται ανάμεσα από τους δύο «αιώνιους» και τη δεύτερη θέση.
Η αναφορά στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι μόνο έξι παίκτες έχουν συμμετάσχει και στους έξι αγώνες μέχρι στιγμής. Όταν είναι πλήρως υγιείς, οι ερυθρόλευκοι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη».
Για τον Παναθηναϊκό: «Ο συναγερμός έχει χτυπήσει με την εντός έδρας ήττα από την Μπάρτσα, την ήττα με 17 πόντους από τη Βίρτους και κάποιες ασυνέπειες στο παιχνίδι. Αλλά το συμπέρασμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι πράσινοι δεν θα πάρουν «φωτιά» σύντομα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.