Στον ίδιο χώρο θα βρεθούν σήμερα Μητσοτάκης – Σαμαράς – Καραμανλής
Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θα βρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη - Θα είναι η πρώτη κοινή παρουσία των τριών μετά από σχεδόν έναν χρόνο
Στον ίδιο χώρο, θα βρεθούν σήμερα, μετά από πολύ καιρό, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Οι τρεις θα βρεθούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου», σε επιμέλεια του «καραμανλικού» βουλευτή Ροδόπης Ευρυπίδη Στυλιανίδη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο Ωδείο Αθηνών.
Η τελευταία φορά που ο νυν και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί βρέθηκαν και οι τρεις μαζί, ήταν στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής» για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση, πέρυσι τον Νοέμβριο. Τότε η αμηχανία ήταν εμφανής και λίγες εβδομάδες μετά ήρθε η διαγραφή Σαμαρά.
Η σχέση του κ. Μητσοτάκη με τον Κώστα Καραμανλή, εξάλλου δεν είναι η καλύτερη. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει μιλήσει σε έντονα κριτικό ύφος για την εξωτερική πολιτική και η απάντηση από την πλευρά Μητσοτάκη, δόθηκε με αναφορά σε «μακάρια ακινησία» κατά την περίοδο 2004 – 2009, κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από την κυβέρνηση Καραμανλή.
Στον ίδιο χώρο Μητσοτάκης, Σαμαράς, Καραμανλής – Η συγκυρία
Η τρέχουσα συγκυρία κάνει την κοινή παρουσία των τριών πολιτικών στη σημερινή εκδήλωση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αν και κανείς από τους τρεις δεν πρόκειται να μιλήσει. Και αυτό έχει την σημασία του καθώς πληθαίνουν τα σενάρια για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα από τον Αντώνη Σαμαρά με την σιωπηλή αποδοχή των Καραμανλικών που υπάρχουν στην ΝΔ.
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο που το Μαξίμου να μιλά για ανάγκη ενότητας, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η πολιτική σταθερότητα στη χώρα, κι ενώ πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό της ΝΔ, που τάσσονται υπέρ της επαναπροσέγγισης και επιστροφής του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, ωστόσο, όπως αφήνεται να εννοηθεί από συνεργάτες του, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι προετοιμασίες για τη δημιουργία κόμματος.
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442