Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια: «Είναι φυσιολογικό να μην είμαστε έτοιμοι ακόμα» (vid)
Μετά τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στάθηκε στην ανετοιμότητα του συνόλου του, αλλά και στη σημασία της νίκης.
Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε με 87-79 της Μπάγερν στο «Telekom Center Athens», για την πρεμιέρα της Euroleague. Παρά τη νίκη, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε ότι ακόμα δεν είναι στο 100%, και σε αυτό στάθηκε ο Τούρκος τεχνικός μετά το παιχνίδι απέναντι στη γερμανική ομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Αταμάν είπε στους παίκτες του ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην είναι έτοιμο το σύνολο, καθώς η απουσία των περισσότερων παικτών των «πρασίνων», αλλά και του ίδιου του προπονητή, στο Eurobasket, οδήγησε σε περιορισμένο αριθμό προπονήσεων.
Η ομιλία του Αταμάν στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Step by step – Every word counts!
Watch the full coach Ataman’s post-win speech on CLUB 1908 ?☘
Link: https://t.co/O0jvBD3FlV ?#WeTheGreens #paobcaktor #Club1908 pic.twitter.com/aPH9nOVi6p
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) October 1, 2025
«Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε έτοιμοι, επειδή όλοι μαζί κάναμε μόνο τρεις προπονήσεις. Είναι φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό ότι δεν παίξαμε πολύ καλό ομαδικό μπάσκετ, αλλά συνήθως λύνουμε το πρόβλημα και βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι».
- Εθνική Ελλάδας: Δυνατό φιλικό στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Παραγουάη
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/3): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-Μονακό και Εθνική Ελλάδας
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ με… φόντο την εξάδα
- Γιατί επέλεξε ο Μόουζες Ράιτ να μεταγραφεί στη Ζαλγκίρις το περασμένο καλοκαίρι
- Η απάντηση του Κονσεϊσάο στα σενάρια ότι θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)
- Πλέι οφ Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για την Ιταλία, με «4άρες» Κόσοβο και Δανία – Τα ζευγάρια των τελικών
- Η Σερβική Ομποσπονδία προσπαθεί να «κλέψει» τον Στογιάκοβιτς από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442