Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Τυχεροπούλου απαντά στον Σαλάτα και ανεβάζει το θερμόμετρο κατακόρυφα
Δήλωση της Παρασκευής Τυχεροπούλου λίγες ώρες μετά την κατάθεση του Νίκου Σαλάτα στην εξεταστική επιτροπή, για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Εντάσεις με το «καλημέρα» προκαλεί η εξέταση μαρτύρων, στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο διατελέσας για λίγους μήνες εντός του 2025 πρόεδρος του Οργανισμού, Νίκος Σαλάτας, «άναψε το φυτίλι» επιτιθέμενος με σφοδρότητα στην Παρασκευή Τυχεροπούλου (εργαζόμενη στον Οργανισμό) στην οποία καταλόγισε 20 αδικήματα.
Για «συκοφαντικό παροξυσμό» μιλά η Παρασκευή Τυχεροπούλου, λίγες ώρες μετά την κατάθεση του Νίκου Σαλάτα
Άμεσα η κ. Τυχεροπούλου απάντησε στο κ. Σαλάτα χαρακτηρίζοντας «συκοφαντικό παροξυσμό» τα λεγόμενα του πρώην προέδρου «με προσωπικές επιθέσεις, αισχρά ψεύδη και απαράδεκτους υπαινιγμούς», εναντίον της.
«Εμμονικό και ανηλεές κυνηγητό»
Από τη σύντομη θητεία του στον Οργανισμό, από την τοποθέτησή του τον Φεβρουάριο μέχρι την αποπομπή του τον Μάιο, «αποδείχθηκε στην πράξη η εμμονή του» να τη στοχοποιεί, σύμφωνα με τη δήλωσή της. Μια εμμονή που σύμφωνα με την ίδια είναι «τουλάχιστον περίεργη, αν όχι και ύποπτη», μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και το περιεχόμενο των επισυνδέσεων της Δικογραφίας που εστάλη στη Βουλή.
Η ίδια μιλά «για εμμονικό και ανηλεές κυνηγητό από τις διοικήσεις του Οργανισμού και το σύστημα εντός και εκτός του ΟΠΕΚΕΠΕ που αποκαλύπτει η έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας».
Νωρίτερα σήμερα, αποφασισμένος να μη πει τίποτε ουσιαστικό που θα μπορούσε να βοηθήσει στις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την ανάδειξη του σκανδάλου των κοινοτικών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, εμφανίστηκε ο προσωρινός πρόεδρος του Οργανισμού, Ιωάννης Καββαδάς.
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση – Καταθέτει ο Σταύρος Αραχωβίτης
- Απίστευτο: Οι φίλοι των Μπακς αποδοκίμαζαν κι ο Αντετοκούνμπο τους γιούχαρε πίσω! (vid)
- Έρευνες: Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα συνδέονται με μακροζωία και καλύτερη υγεία
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για διπλό… τετράδας οι Ερυθρόλευκοι
- Έρευνα ΚΕΦΙΜ: Δουλέψαμε 177 ημέρες το 2025 για να πληρώσουμε φόρους
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442