Μία έκπληξη περίμενε τον Παναθηναϊκό στην Αυστραλία, καθώς στην πρώτη τους προπόνηση, βρισκόταν και ο Τζος Γκίντι.
Ο Αυστραλός αστέρας των Σικάγο Μπουλς υποδέχτηκε τους παίκτες του «τριφυλλιού» στο προπονητικό του κέντρο και αργότερα γυμνάστηκε μαζί τους, ενώ συμμετείχε και στο προπονητικό διπλό της ομάδας απέναντι σε Αυστραλούς παίκτες.
Μαζί με τους Ναν, Γκραντ, Κουζέλογλου και Ρογκαβόπουλο, ο Γκίντι προπονήθηκε για περίπου 1,5 ώρα μπροστά σε θεατές που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να δουν από κοντά τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Αυστραλό γκαρντ. Το προπονητικό διπλό ολοκληρώθηκε 48-21.
Δείτε την ανάρτηση με τον Τζος Γκίντι στα «πράσινα»:
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.