Μία έκπληξη περίμενε τον Παναθηναϊκό στην Αυστραλία, καθώς στην πρώτη τους προπόνηση, βρισκόταν και ο Τζος Γκίντι.
Ο Αυστραλός αστέρας των Σικάγο Μπουλς υποδέχτηκε τους παίκτες του «τριφυλλιού» στο προπονητικό του κέντρο και αργότερα γυμνάστηκε μαζί τους, ενώ συμμετείχε και στο προπονητικό διπλό της ομάδας απέναντι σε Αυστραλούς παίκτες.
Μαζί με τους Ναν, Γκραντ, Κουζέλογλου και Ρογκαβόπουλο, ο Γκίντι προπονήθηκε για περίπου 1,5 ώρα μπροστά σε θεατές που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να δουν από κοντά τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Αυστραλό γκαρντ. Το προπονητικό διπλό ολοκληρώθηκε 48-21.
Δείτε την ανάρτηση με τον Τζος Γκίντι στα «πράσινα»:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).