Μία έκπληξη περίμενε τον Παναθηναϊκό στην Αυστραλία, καθώς στην πρώτη τους προπόνηση, βρισκόταν και ο Τζος Γκίντι.
Ο Αυστραλός αστέρας των Σικάγο Μπουλς υποδέχτηκε τους παίκτες του «τριφυλλιού» στο προπονητικό του κέντρο και αργότερα γυμνάστηκε μαζί τους, ενώ συμμετείχε και στο προπονητικό διπλό της ομάδας απέναντι σε Αυστραλούς παίκτες.
Μαζί με τους Ναν, Γκραντ, Κουζέλογλου και Ρογκαβόπουλο, ο Γκίντι προπονήθηκε για περίπου 1,5 ώρα μπροστά σε θεατές που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να δουν από κοντά τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Αυστραλό γκαρντ. Το προπονητικό διπλό ολοκληρώθηκε 48-21.
Δείτε την ανάρτηση με τον Τζος Γκίντι στα «πράσινα»:
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ο θρυλικός συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν παραδίδει την προσωπική του συλλογή στον οίκο RM Sotheby’s και η χρυσή εποχή των ’90s μετατρέπεται σε συλλεκτικό μύθο
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο MEGA μετά την ιστορική επίδοση του 6.17 στο άλμα επί κοντώ και εξέφρασε τη χαρά του, αλλά και τη μεγάλη στήριξη που έχει από τον πατέρα του και τον κόσμο.