To όνομα που παίζει πολύ δυνατά εδώ και 24 ώρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος φαίνεται πως είναι κοντά στους «πράσινους».
Ο 28χρονος μέσος είναι σε επαφές με το «τριφύλλι» χωρίς ωστόσο να έχει συμφωνήσει ακόμη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους Πορτογάλους.
Η «A Bola», στο τελευταίο της ρεπορτάζ, επανέρχεται για το θέμα, αναφέροντας τις λεπτομέρειες που έχουν απομείνει ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Η σχετική ανάρτηση
Renato Sanches: o que falta para haver acordo total entre as partes
Η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει αρχικά ότι ο ίδιος ο 28χρονος ποδοσφαιριστής προτιμά να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, παρά στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ.
Ωστόσο, υπογραμμίζει αρχικά ότι για να επέλθει η συμφωνία μεταξύ Σάντσες και Παναθηναϊκού, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και στο ακριβές ποσό που θα πρέπει να δώσουν οι «πράσινοι».
Μια δεύτερη εκκρεμότητα είναι τα ιατρικά του παίκτη, καθώς ο Παναθηναϊκός φυσικά έχει γνώση του ιστορικού των τραυματισμών του παίκτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος χαφ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπενφίκα από την Παρί, κατέγραψε 21 συμμετοχές και σημείωσε μόλις 1 γκολ, ενώ δεν κατάφερε να δώσει κάποια ασίστ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.