Νέα πρόταση του ΠΑΟΚ, στη Σλάβια Πράγας, για την απόκτηση του Χρήστου Ζαφείρη αποκαλύπτουν στην Τσεχία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τσεχικό Μέσο ο Δικέφαλος του Βορρά κατέθεσε τρίτη πρόταση, μετά τα 9.000.000 και τα 10,5 + 1,5 εκατ. ευρώ, που μαζί με τα πολύ ρεαλιστικά μπόνους επίτευξης στόχων, το νέο ποσό που προσφέρει φτάνει τα 16 εκατ. ευρώ.
Τι λένε στη Τσεχία για ΠΑΟΚ και Ζαφείρη
Podle nejnovějších informací @DenikSport poslal #PAOK do Slavie třetí nabídku, která i s (velmi reálně dosažitelnými) bonusy atakuje cifru 16 milionů eur, čili v přepočtu 400 milionů korun. Christos #Zafeiris je pro řecký velkoklub absolutní prioritou. 🇬🇷https://t.co/eFCdiFmol5
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έστειλε στη Σλάβια την τρίτη προσφορά, η οποία μαζί με τα (πολύ ρεαλιστικά επιτεύξιμα) μπόνους προσεγγίζει το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή σε μετατροπή 400 εκατομμύρια κορώνες. Ο Χρήστος Ζαφείρης αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον ελληνικό μεγάλο σύλλογο», αναφέρουν στη Τσεχία για τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Δικεφάλου στον Ζαφείρη.
Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να τριπλασιάσει τις αποδοχές του διεθνή μέσου, μετά και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του από τους Τσέχους και του προσφέρει περίπου 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέφυγε να μπει στην ουσία προτιμώντας τις θεωρίες από την πραγματικότητα