Χανιά: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο γιατρός της κατασκήνωσης που κατηγορείται για ασέλγεια
Ο 63χρονος γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων σε κατασκήνωση στα Χανιά
Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη, έλαβε ο 63χρονος γιατρός που συνέληφθη σε κατασκήνωση στα Χανιά πριν μία εβδομάδα για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης σε κατασκήνωση στα Χανιά και οδηγήθηκε το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο.
Εις βάρος του γιατρού φέρονται ότι υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το zarpanews.gr οι κατηγορίες εις βάρος του να μετατραπούν σε κακούργημα.
Παράλληλα, με εισαγγελική διάταξη, η αστυνομία έδωσε χθες Δευτέρα (4.8.2025) στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.
Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι χτύπησε στην κατασκήνωση και πήγε στον γιατρό. Το κορίτσι ανέφερε πως όταν πήγε να την εξετάσει ο γιατρός, την θώπευσε σε άλλα σημεία του σώματός της που δεν επιτρεπόταν.
Στη δικογραφία προστέθηκε μια ακόμη καταγγελία – σοκ. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα αγοράκι μόλις 11 ετών, το οποίο έκανε διακοπές, το ίδιο χρονικό διάστημα, στην ίδια κατασκήνωση.
«Η υπόθεση επανεισήχθη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να ασκηθεί νέα δίωξη μαζί με μία νέα κατηγορία που αφορά ένα παιδί και άπτεται του γεγονός ότι στα πλαίσια εξέτασης ακούμπησε το παιδί στη γενετήσια περιοχή» δήλωσε ο Μιχάλης Στεφανογιάννης, δικηγόρος του γιατρού.
Στην πρώτη περίπτωση το κορίτσι είχε αποκαλύψει στους γονείς του σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, πως κατά την εξέταση για ένα μικροτραυματισμό στην πλάτη της, ο γυναικολόγος, ο οποίος εκτελούσε χρέη γιατρού στη συγκεκριμένη κατασκήνωση, τη θώπευε σε σημεία που δεν δικαιολογούσε η ιατρική πράξη. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας πως παρούσα στην εξέταση ήταν και νοσηλεύτρια.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442