Ο Γιώργος Μασούρας είναι εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού εδώ και κάποια χρόνια, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει συμβάλλει τα μέγιστα όλο αυτό το διάστημα ώστε οι Ερυθρόλευκοι να πανηγυρίσουν τίτλους, τόσο εγχώρια, όσο και στην Ευρώπη με την κατάκτηση του Conference League.
Η επιρροή του Μασούρα στους Πειραιώτες του έδωσε μάλιστα μία θέση στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους αρχηγούς για το 2025, όπως την επέλεξε το διεθνές Μέσο «nubiapage».
Μια πολύ μεγάλη τιμή για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, αφού στην εν λόγω λίστα συναντάμε τεράστια ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, αλλά και παίκτες όπως οι Αλβάρο Μοράτα, Ντάνι Καρβαχάλ, Ραφαέλ Τολόι, Λούκας Χραντέτσκι και Σερζ Οριέ.
Το αφιέρωμα αναφέρει πως ο Μασούρας είναι «πυλώνας για τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος», ενώ συνεχίζει πως: «Με την ασταμάτητη διάθεσή του για πίεση, τις δυναμικές του εισβολές στην αντίπαλη περιοχή και την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες, αποτελεί διαρκή απειλή για κάθε άμυνα. Η αφοσίωσή του στην επιτυχία της ομάδας τον καθιστά πραγματικό πρότυπο».
Ο Μασούρας και η παγκόσμια λίστα με τους κορυφαίους αρχηγούς 2025:
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.