Ο Τσικίνιο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο «AFAS Stadium» μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τόνισε ότι το σημαντικό αυτή τη στιγμή δεν είναι οι νίκες, αλλά να αποκτήσει η ομάδα συνοχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Θεωρώ ότι τα φιλικά είναι για να χτίζει η ομάδα μια θετική νοοτροπία μέσα στο γήπεδο, μαθαίνουν οι παίκτες τι ζητάει ο προπονητής.
Οι νίκες είναι σημαντικές, αλλά τα φιλικά είναι για να αποκτάμε εμπιστοσύνη και να δένουμε ως ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να γνωρίζει το τι θέλει ο προπονητής.
Υπάρχουν κάποια νέα παιδιά στην ομάδα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάποιες φορές ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου, αλλά το σημαντικό είναι να αποκτά η ομάδα συνοχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η νέα ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί το τεράστιο κενό ταύτισης των fans στις ΗΠΑ και να χτίσει μια ισχυρή βάση υποστήριξης σε μια αγορά που αναπτύσσεται ραγδαία.
Μετεξεταστέος μένει ο Στεφάν Λανουά και στους ορισμούς των ξένων διαιτητών, για παράδειγμα ήρθαν οι εννέα από τους 35 ελίτ και οι τρεις από τους 14 της πρώτης κατηγορίας. Όλα τα στοιχεία με ονόματα