Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Βαγγέλης Στεφανάκης: Το μυστήριο με τη Ferrari που είχε αποκτήσει όσο ήταν έγκλειστος στις φυλακές

Βαγγέλης Στεφανάκης: Το μυστήριο με τη Ferrari που είχε αποκτήσει όσο ήταν έγκλειστος στις φυλακές

O Στεφανάκης φέρεται να είχε εμπλοκή στην πώληση αυτοκινήτων, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν είχει ρόλο αγοραστή, πωλητή ή διαμεσολαβητή - Είχε βγει από τη φυλακή για να δει την ετοιμόγεννη σύντροφό του

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Στεφανάκης, που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της 23χρονης συντρόφου του το 2013 στη Νέα Μάκρη και εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης, είχε καταφέρει να αποκτήσει επιχειρήσεις και ένα πολυτελές αυτοκίνητο όσο ήταν έγκλειστος στις φυλακές.

Ο καταδικασμένος για ανθρωποκτονία Στεφανάκης, στις άδειές του από τη φυλακή κυκλοφορούσε με πολυτελή οχήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στεφανάκης απέκτησε μια μαύρη Ferrari, ένα βενζινάδικο σε κεντρικό δρόμο των Σπάτων, ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης καφέ και δύο πιστόλια.

Ο 36χρονος βρέθηκε νεκρός σε σπίτι φίλου του στα Σπάτα, ο οποίος τον φιλοξενούσε, λίγες ώρες μετά την έξοδό του από τις φυλακές με άδεια.  Ο θάνατός του φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, πιθανότατα σε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Στεφανάκης που εξέτιε την ποινή του για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα, είχε βγει από τις φυλακές προκειμένου να επισκεφθεί τη σύντροφό του που είναι ετοιμόγεννη. Δεν πρόλαβε όμως να δει το παιδί του καθώς πέθανε ξαφνικά το απόγευμα της Πέμπτης.

Ferrari 350.000 δολαρίων

Το πολυτελές αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του είναι μια Ferrari 488 η οποία έχει τιμή λιανικής πώλησης για την έκδοση Spider RWD, περίπου 350.000 δολάρια. Ενώ για την έκδοση Pista RWD η τιμή είναι περίπου 330.000 δολάρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στεφανάκης είχε εμπλοκή στην πώληση αυτοκινήτων, ωστόσο ο ρόλος του παραμένει άγνωστος προσώρας. Κανείς δεν γνωρίζει αν ήταν αγοραστής, πωλητής ή ακόμα και διαμεσολαβητής.

Στις άδειές του από τη φυλακή, πάντως, κυκλοφορούσε με πολυτελή οχήματα. Στη σύζυγό του, είχε παραχωρήσει κατά το παρελθόν ένα υπερπολυτελές Mercedes AMG.

Από το βράδυ της Πέμπτης, στο πάρκινγκ του Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται σταθμευμένη η μαύρη Ferrari, η οποία ανήκε στον Στεφανάκη (υπάρχουν αναφορές πως για ακόμα μια κόκκινη Ferrari που είχε στην κατοχή του).

Ένας πρώτος έλεγχος στο ιταλικό supercar έχει γίνει από τους αξιωματικούς της ασφάλειας, ωστόσο το όχημα αναμένεται να μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για πιο ενδελεχή έρευνα.

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο