Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε για τα… νυχτερινά τηλέφωνα στον Ιτούδη (pic)
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ «αποκάλυψε» πως ο Μάικ Τζέιμς έπαιρνε κάθε βράδυ τηλέφωνο τον Ιτούδη προκειμένου να τον πάρει στην ομάδα του Ισραήλ, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ διέψευσε…
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, μίλησε στο podcast «The Baseline» και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι της ομάδας του που «τάραξε τα νερά» της Euroleague. Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Γιανάι μίλησε για τις εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και για την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς.
«Ο Μάικ Τζέιμς θέλει να έρθει στη Χάποελ Τελ Αβίβ και μιλάει κάθε βράδυ με τον Ιτούδη, αλλά δεν τον αφήνουν να φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον Αμερικανό γκαρντ να μην αφήνει αναπάντητο το σχόλιό του.
«Γεια σου Μάικ, ισχύει ότι μιλάς κάθε βράδυ με τον caoch Ιτούδη γιατί ήθελες να παίξεις στη Χαποέλ Τελ Αβίβ; Ρωτάω για έναν φίλο», έγραψε χρήστης του Χ που υποστηρίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, απευθυνόμενος στον Αμερικανό πόιντ γκαρντ της Μονακό, ο οποίος απάντησε με ένα… ξερό «όχι».
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.