Το «σίριαλ» με Μίτσιτς συνεχίζεται: Νέο δημοσίευμα τον «στέλνει» στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Οι εξελίξεις με τον Βασίλιε Μίτσιτς δεν έχουν τέλος. Νέο δημοσίευμα- «φωτιά» τον συνδέει με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο θέμα της διεκδίκησης του Βασίλιε Μίτσιτς από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Πλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην «κούρσα» μπήκε και η Ρεάλ Μαδρίτης.
Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «basketballsphere», οι «Μαδριλένοι» κατέθεσαν πρόταση στον Σέρβο σούπερ σταρ για διετές συμβόλαιο αξίας 8.5 εκατ. ευρώ.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του «basketballsphere» για Μίτσιτς:
«Μετά την ανταλλαγή του από τους Φοίνιξ Σανς στους Σάρλοτ Χόρνετς και την επόμενη μετάκινησή του στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Μίτσιτς αποδεσμεύθηκε και έγινε free agent. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketball Sphere, ο Σέρβος σταρ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, θα λάβει 2 εκατομμύρια δολάρια από τους Μπακς, κατανεμημένα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια – δηλαδή 666.666 δολάρια ετησίως.»
Παράλληλα και η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα Εncestando, επιβεβαιώνει τις «σειρήνες» από Ισπανία για τον Μίτσιτς.
«Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταθέσει πρόταση διετούς διάρκειας στον Μίτσιτς, μένει να φανεί αν πρόκειται για φήμη ή για κάτι πραγματικό, αν και δεν φαίνεται να ταιριάζει στο προφίλ παίκτη που αναζητούσε η «βασίλισσα», έχοντας ήδη στο ρόστερ της τους Καμπάτσο, Φελίζ, Γιουλ και Μαλεντόν», αναφέρουν οι Ισπανοί.
Φυσικά, υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Βασίλιε Μίτσιτς έχει συνδεθεί με ποικίλες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ νωρίτερα δημοσίευμα από την Ιταλία τόνισε ότι ο γκαρντ απέρριψε πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ για χάρη του Ολυμπιακού.
- Πώς θα παίξει ο Άρης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»
- Η ειδική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον Τζόουνς – Γιατί δεν παίζει στο Βελιγράδι
- Σέρβος πολίστας τα… έβαλε με Έλληνα διαιτητή: «Υπάρχει θεός και βλέπει»
- Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό στο «4»: Ο «ντεφορμέ» Μήτογλου, ο Χουάντσο και ο… Χέιζ-Ντέιβις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442