Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας άνδρας, που εργαζόταν σε οικοδομή στο στο Παλιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου, έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε μία άδεια δεξαμενή νερού, βάθους περίπου 3 μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί με το ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν στελέχη της 3ης ΕΜΑΚ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο τραυματισμός που υπέστη ήταν ελαφρύς.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας