Ο Άρης δίνει σήμερα (5/7,17.00) το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο Βέλγιο, με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και αντίπαλο την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι.
Ο Άρης θα ταξιδέψει σήμερα (5/7) στο Βέλγιο, όπου θα δώσει, στις 17.00, το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με αντίπαλο την Άντερλεχτ. Το έργο των κιτρινόμαυρων θα είναι σαφώς πιο δύσκολο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Λίβινγκστον, λόγω της δυναμικότητας της ομάδας του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι.
Πώς θα παίξουν οι «κίτρινοι»
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει ένα πιο ορθολογικό σχήμα, χωρίς να κάνει τόσες αλλαγές και πειράματα. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες του, σε ό,τι αφορά τη μέτρια εικόνα τους στο παιχνίδι με την Λίβινγκστον.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, κάτω από την εστία. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει και ο Μόντσου. Αντίθετα, ερωτηματικό αποτελεί το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Κροάτης τερματοφύλακας, Λόβρο Μάικιτς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Εθνική Ελλάδας νίκησε και την Κροατία και φουλάρει για την τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, σε ένα ματς κατά το οποίο ο Στέλιος Αργυρόπουλος πέτυχε ένα απίστευτο γκολ!
Οι Μπακς έχασαν ξανά, ο Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος και κόντρα στους Σπερς, ωστόσο βρήκε τη διάθεση για αυτοκριτική μετά το ματς, όταν παράλληλα αποθέωσε και τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.
Η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών, Αϊτάνα Μπονματί, θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής για το Μουντιάλ 2026 «παίζοντας μπάλα» από το studio, απ' όπου θα σχολιάζει τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας.