Το story του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον νέο ιδιοκτήτη του Άρη (pic)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις στον Άρη, μέσα από ένα instagram story με τον νέο ιδιοκτήτη της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε ένα instagram story, με μια φωτογραφία στο πλάι του νέου ιδιοκτήτη του Άρη, Ρίτσαρντ Σιάο.
Ο «Greek Freak» μέσα από την ανάρτηση του εν λόγω στιγμιότυπου θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, η οποία πέρασε σε νέα εποχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σούπερ σταρ των Μπακς και ο Κινέζος επιχειρηματίας, διατηρούν εδώ και αρκετά χρόνια μια πολύ καλή σχέση.
Το instagram story του Αντετοκούνμπο
Στην παραπάνω φωτογραφία, ο Γιάννης μαζί με τον αδερφό του Θανάση, ποζάρουν ευδιάθετοι στο πλάι του Σιάο.
Όπως προαναφέρθηκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον νεαρό επιχειρηματία, συνδέει μια στενή σχέση, οι δύο τους έχουν ξανά βγάλει φωτογραφίες μαζί στο παρελθόν, καθώς ο Σιάο είναι και λάτρης των Μπακς.
Υπενθυμίζεται ότι αν και είναι μόλις 24 ετών, ο Ρίτσαρντ Σιάο είναι ένας αρκετά επιτυχημένος επενδυτής στις ΗΠΑ και πλέον, κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Άρη.
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.