Με τον Κενάν Γιλντίζ να πετυχαίνει δύο γκολ και να έχει συμμετοχή σε ένα ακόμα, η Γιουβέντους επικράτησε με 4-1 της Γουιντάντ του Μαρόκο και με έξι βαθμούς ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Η «Κυρία» άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Μπουτούιγ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Γιλντίζ.
6′ GOAL! 🔥 Kenan Yildiz plays a slick one-two with Thuram, bursts into the box, and finishes it off to give @juventusfcen the lead! ⚫⚪
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης
LIVE: Κοπεγχάγη – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Νάπολι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.