Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τι ισχύει με την παρουσία Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου στα Game 3 και 4

Τι ισχύει με την παρουσία Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου στα Game 3 και 4

Οι τελικοί της Stoiximan GBL θα συνεχιστούν κανονικά, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις στους προέδρους των ομάδων.

Οι διοικήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είχαν πολύωρες συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, μετά τα όσα έγιναν λίγο πριν την έναρξη και μετά το τέλος του δεύτερου τελικού της Stoiximan GBL στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στις ξεχωριστές συναντήσεις που έλαβαν χώρα αποφασίστηκε να συνεχιστούν ομαλά οι τελικοί ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, με τις ομάδες να εκδίδουν ίδιες ανακοινώσεις τονίζοντας πως τα προσωπικά τους θα τα λύσουν οι ιδιοκτήτες στα δικαστήρια.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό απαγορεύτηκε η είσοδος στο ΟΑΚΑ στους κύριους Αγγελόπουλους για το Game 3 που θα γίνει την Παρασκευή (6/6, 21:00) και στον κύριο Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ για το Game 4 που θα γίνει την Κυριακή (8/6, 21:00).

Αν υπάρξει και πέμπτο παιχνίδι (Τετάρτη 11/6, 21:00), αφού η σειρά είναι στο 1-1, τότε δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ισχύσουν τα παραπάνω για το ΟΑΚΑ όπου και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο