Τρελάθηκαν οι φίλοι της Παρί: Μπήκαν στο γήπεδο και έκοψαν τα δίχτυα και το… χορτάρι (vids)
Οι φίλοι της Παρί αντέδρασαν κάπως… υπερβολικά μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους, κόβοντας και παίρνοντας ως σουβενίρ δίχτυα από τις εστίες και χορτάρι από τον αγωνιστικό χώρο.
Μετά από χρόνια προσπαθειών, η Παρί κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, επικράτησε 5-0 της Ίντερ και κατέκτησε το Champions League με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.
Κάπως έτσι, οι Γάλλοι που βρέθηκαν στο Μόναχο και την Αλιάντζ Αρένα πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, παρόλο που συνέβησαν… παρατράγουδα μετά το ματς ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.
Ωστόσο, οι πιο… ψύχραιμοι που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς, αποφάσισαν να πάρουν κάποια… σουβενίρ από την επίσκεψή τους στο γερμανικό γήπεδο. Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να κόψουν τα δίχτυα από τις εστίες, αλλά και κάποια κομμάτια από το χορτάρι.
Δείτε εικόνες από τα όσα έκαναν οι φίλοι της Παρί
Fans PSG menginvasi lapangan dengan memotong jaring gawang dan merusak rumput.
Penonton masuk lapangan memang beberapa tahun terakhir marak terjadi, terlebih bagi tim yang mencetak sejarah. Sepertinya akan menjadi PR utama FIFA dan federasi-federasi di bawahnya. pic.twitter.com/um4O7MqzG8
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.