Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
Έφτασε στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας η Εθνική μας για το φιλικό της Τρίτης
Χειμώνα συνάντησε η εθνική μας στην Βουδαπέστη όπου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα για το φιλικό ματς με την Ουγγαρία το βράδυ της Τρίτης (8μμ).
Ψιλόβροχο και θερμοκρασία στους 8 βαθμούς έχει αυτή την ώρα στην Βουδαπέστη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ψάχνει απέναντι στην παρέα του Σομποσλαι ένα καλό αποτέλεσμα και κυρίως μια καλή εικόνα, καλύτερα από αυτή της Παρασκευής απέναντι στην Παραγουάη (0-1).
Δείτε βίντεο από την άφιξη:
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442