Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το απόγευμα της Δευτέρας (26/5) με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παραμονή του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, παρά τις εντάσεις που υπήρξαν με τον Ιβάν Σαββίδη.
«Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ στον οποίο οφείλω πολλά», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής και πρόσθεσε: «Έχουμε περάσει χαρές, πολύ μεγάλες στιγμές και δύσκολες καταστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Σε μία σχέση, σε έναν ‘γάμο’ υπάρχουν και εντάσεις. Πρέπει να ξέρουμε το πως θα τις ξεπερνάμε», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου
«Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ στον οποίο οφείλω πολλά. Έχω δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ. Νιώθω υποχρεωμένος για όσα έχει κάνει για μένα ο πρόεδρος.
Έχουμε περάσει χαρές, πολύ μεγάλες στιγμές και δύσκολες καταστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Σε μία σχέση, σε έναν ‘γάμο’ υπάρχουν και εντάσεις.
Πρέπει να ξέρουμε το πως θα τις ξεπερνάμε. Πρέπει να δημιουργούμε ένα group ικανό να νικάει κάθε ματς και να μας κάνει όλους χαρούμενους. Πολλά έχουν γραφτεί.
Έχω συμβόλαιο και ότι έρχεται και αφορά εμένα τα στέλνω στον ατζέντη μου και στην ομάδα μου.
Ποτέ δεν μιλάω με άλλη ομάδα όταν έχω συμβόλαιο. Τελειώσαμε τρίτοι και είχαμε ένα τελευταίο καλό αγωνιστικό μέρος στη χρονιά. Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα εάν δεν ήμασταν στα play offs.
Με όλα τα θέματα που είχαμε κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εάν η ομάδα και ο προπονητής (δείχνοντας τον εαυτό του) είχαμε κάνει πιο πολλά ίσως θα είχαμε κάνει ξανά ένα θαύμα. Τα θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.