«Είμαι βιβλιοθηκάριος»: Όταν ο Ζακ Γαλιφιανάκης έλεγε ψέματα στα παιδιά του για το τι δουλειά κάνει
Ο γνωστός ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης ήθελε να κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τη λάμψη του Χόλιγουντ, για αυτό τον λόγο δεν έλεγε στα παιδιά του όταν ήταν μικρά τι δουλειά κάνει.
Είναι μια από τις πιο γνωστές φιγούρες του Χόλιγουντ, εξαιτίας του ρόλου του ως Άλαν στην τριλογία Hangover. Ωστόσο, προτού γίνει σταρ μέσα σε ένα βράδυ το 2009, ο Ζακ Γαλιφιανάκης είχε δείξει τα διαπιστευτήριά του στον χώρο του θεάματος, μέσα από stand-up και κωμικές εκπομπές.
Και μπορεί ο 55χρονος ηθοποιός να μην έχει πρόβλημα να «τσαλακώνεται» μπροστά από τις κάμερες, ωστόσο θέλει η οικογένεια και η προσωπική του να ζώη να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό δεν είχε πρόβλημα να πάρει ακραία μέτρα για να τα καταφέρει – όπως το να λέει ψέματα στα δύο παιδιά του για το τι δουλειά κάνει.
«Όταν ήταν μικροί, έλεγα στους γιους μου ότι ήμουν βιβλιοθηκάριος γιατί δεν ήθελα να ξέρουν τι δουλειά κάνω» δήλωσε στο περιοδικό People ο Ζακ Γαλιφιανάκης και συμπλήρωσε: «Κρατάω τη δουλειά μου μακριά από την οικογένειά μου. Ποτέ δεν ήθελα να μπλέξω την αληθινή μου ζωή με τα επαγγελματικά».
Μάλιστα, στην πρεμιέρα της ταινίας Lilo & Stitch, επέλεξε να εμφανιστεί μόνος του στο κόκκινο χαλί, λέγοντας πως «αυτή είναι η δουλειά μου και για αυτό η οικογένειά μου δεν είναι εδώ». Πάντως, ξεκαθάρισε, ότι πλέον τους έχει πει την αλήθεια.

Με τη σύζυγό του Κουίν Λούντμπεργκ σε μια από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις.
Το 2012, ενώ ήταν ήδη γνωστός μέσα από τα δύο πρώτα Hangover, ο Ζακ παντρεύτηκε την Κουίν Λούντμπεργκ και έχουν αποκτήσει δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 9 ετών. Μπορεί η βάση του να είναι στο Λος Άντζελες, ωστόσο περνάει πολύ χρόνο και στη φάρμα που έχει στη Βόρεια Καρολίνα – την οποία και αποκαλεί Farmageddon.
«Εκεί πάω όταν θέλω να ηρεμήσω, να σκεφτώ κάποια πράγματα και προσποιούμαι ότι ξέρω τι κάνω» είχε δηλώσει σε μια παλαιότερη συνέντευξή του.
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Συννεφιασμένη» η επέτειος των 10 χρόνων αρχηγίας του στη ΝΔ, παρά τις θριαμβολογίες
- Η αντιπολιτική δεν μπορεί να είναι η απάντηση – γιατί τότε απλώς θα έχουμε Μητσοτάκη για πάντα
- Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις: Όσα πρέπει να ξέρετε
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- Ιράν: Ποια ήταν η 23χρονη φοιτήτρια Ρουμπίνα Αμινιάν που πυροβόλησαν στο κεφάλι οι δυνάμεις καταστολής
- Πώς ξεπερνάμε τη μελαγχολία μετά τις γιορτές;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-150x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)







































































![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442