Η Ντακότα Τζόνσον μιλά για τα πλάνα της – Έρχεται σκηνοθετικό ντεμπούτο;
Η Ντακότα Τζόνσον αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να σκηνοθετήσει μια ταινία σε σενάριο της Βανέσα Μπούρκχαρντ, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη ρομαντική κωμωδία «Cha Cha Real Smooth».
Κατά την παρουσία της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2025, η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον, μίλησε για μερικά από τα επερχόμενα πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής της TeaTime Pictures.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να σκηνοθετήσει μια ταινία σε σενάριο της Βανέσα Μπούρκχαρντ, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη ρομαντική κωμωδία «Cha Cha Real Smooth» του 2022.
«Το κορίτσι που υποδύεται την κόρη μου [στην ταινία Cha Cha Real Smooth], η Βανέσα Μπούρκχαρντ, είναι μια ηθοποιός με αυτισμό και μουσικός και λαμπρός άνθρωπος, και δουλεύουμε μαζί της για την ανάπτυξη ενός σεναρίου», δήλωσε η Τζόνσον κατά τη διάρκεια της συζήτησης Women in Motion, σύμφωνα με το Deadline και το Variety.
Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Έχει γράψει ένα σενάριο, το οποίο είναι πραγματικά ξεχωριστό και αφορά μια νεαρή γυναίκα με αυτισμό».
«Είμαι πολύ προστατευτική μαζί της, και με την ιστορία της, είναι απλά μια απίστευτη γυναίκα. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να επιτρέψω σε κάποιον άλλον να το σκηνοθετήσει. Οπότε θα το δούμε» είπε.
Η ταινία θα σηματοδοτήσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντακότα Τζόνσον.
Η Ντακότα Τζόνσον ποζάρει στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των αφίξεων για την προβολή της ταινίας «Highest 2 Lowest» εκτός συναγωνισμού στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στις Κάννες, Γαλλία, 19 Μαΐου 2025. REUTERS/Manon Cruz
Νέα καλλιτεχνική πνοή
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Τζόνσον εξήγησε τι την οδήγησε στη δημιουργία της TeaTime Pictures, λέγοντας ότι ήθελε «να κάνω τις δικές μου ταινίες γιατί θέλω περισσότερα από αυτή τη βιομηχανία».
«Θέλω περισσότερα από την εμπειρία μου ως καλλιτέχνιδα. Ένιωθα τόση δίψα για περισσότερη συζήτηση και περισσότερη δημιουργικότητα και περισσότερη συνεργασία. Έπιασα τον εαυτό μου ως ηθοποιός, μερικές φορές, να πηγαίνω στην πρεμιέρα μιας ταινίας για να τη δω για πρώτη φορά και να λέω, ‘Ουάου. Αυτό δεν είναι αυτό που νόμιζα ότι θα κάναμε’. Αυτό είναι πολύ περίεργο πράγμα», είπε.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας