Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα γράμματα που λαμβάνει η Ντακότα Τζόνσον από κρατούμενους φυλακών 

Τα γράμματα που λαμβάνει η Ντακότα Τζόνσον από κρατούμενους φυλακών 

«Παίρνω μόνο γράμματα από άντρες στη φυλακή»

H Ντακότα Τζόνσον έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω της όλες «τις αποχρώσεις του γκρι» και πρωταγωνιστεί ως Madame Web στο σύμπαν της Marvel. Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «The Graham Norton Show» για να συζητήσει για την ένταξή της στη Marvel. Είπε: «Είναι ένας νέος χαρακτήρας και αυτή είναι μια νέα εκδοχή μιας ταινίας της Marvel. Είναι διαφορετική και από μια εντελώς γυναικεία οπτική γωνία…».

Ερωτηθείσα για το αν θα κάνει επικίνδυνες σκηνές η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες.

Κρατούμενοι στέλνουν γράμματα στην ηθοποιό

Μεταξύ άλλων, η Ντακότα Τζόνσον αποκάλυψε ότι λαμβάνει γράμματα θαυμαστών από άνδρες στη φυλακή και κάποια περίεργα πράγματα με το ταχυδρομείο. «Παίρνω μόνο γράμματα από άντρες στη φυλακή και πολύ περίεργα πράγματα με το ταχυδρομείο!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν και ο συμπρωταγωνιστής της στο «Fifty Shades Of Grey», Τζέιμι Ντόρναν, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι είχε λάβει γράμματα που ισχυρίζονταν ότι ήταν πατέρας ενός παιδιού με τη Ντακότα!

14 ώρες ύπνου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη «Wall Street Journal», η ηθοποιός, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως «Anastasia Steele», αποκάλυψε ότι χρειάζεται -τουλάχιστον- 10 ώρες ύπνου, αλλά θα μπορούσε εύκολα να κοιμηθεί και περισσότερες.

Οταν την ρώτησε ο παρουσιαστής Τζίμι Φάλον αν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι δηλώσεις της περί ύπνου προκάλεσαν αντιδράσεις, εκείνη απάντησε αφοπλιστικά: «Δεν είμαι ένα τέρας. Απλά κοιμάμαι. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό; Είναι ο ύπνος κακός; Αφήστε με ήσυχη» και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως αν έπαιρνε υπνωτικό χάπι θα ξυπνούσε μετά από ένα χρόνο.

Η Ντακότα Τζόνσον είναι κόρη των ηθοποιών Ντον Τζόνσον και Μέλανι Γκρίφιθ. Η Τζόνσον δήλωσε ότι έμαθε πολλά από την παρουσία των γονιών της στην οθόνη, συγκεκριμένα την αυτοπεποίθηση που είχαν ως ηθοποιοί.

Sports in

Ντάγκλας Λουίζ: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάγκλας Λουίζ μίλησε για την ήττα της Άστον Βίλα από την Μπράιτον, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024