Στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό (9/5, 22:00) για τα ημιτελικά του Europa Conference League έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους άπαντες στην Άστον Βίλα. Ο Ουνάι Έμερι και οι παίκτες του έρχονται στην Ελλάδα, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Μπέρμιγχαμ με 4-2 από τους Ερυθρόλευκους.
Μάλιστα, την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Villa Park» ακολούθησε η αντίστοιχη από την Μπράιτον με 1-0 για την 36η αγωνιστική της Premier League.
Ένα παιχνίδι στο οποίο η Άστον Βίλα δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον Ντάγκλας Λουίζ να τονίζει ότι η Μπράιτον κατάφερε να επιβάλλει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη. Όμως, όπως επισήμανε, θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Μπράιτον και να συγκεντρωθούν στη μάχη που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.
Όσα δήλωσε μετά την ήττα από την Μπράιτον:
«Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα με την Μπράιτον, ειδικά εγώ και ο ΜακΓκίν στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο είχαμε τον έλεγχο. Η Μπράιτον είναι εξαιρετική ομάδα στο μπιλντ-απ και κατάφερε να μας νικήσει. Είμαστε απογοητευμένοι, χρειαζόμαστε κάθε βαθμό, αλλά τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά καθώς έρχεται μεγάλο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων ο Ντάγκλας Λουίζ έχασε πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 4-2.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.