Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ζιζέλ βαθιά απογοητευμένη με τα ανεύθυνα αστεία για τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι

Η Ζιζέλ βαθιά απογοητευμένη με τα ανεύθυνα αστεία για τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι

Η Ζιζέλ φέρεται να είναι βαθιά απογοητευμένη από τα αστεία που έγιναν για τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι στο live show του Netflix.

Φαίνεται πως το σόου για τον Τομ Μπρέιντι και τα αστεία που ακούστηκαν για τον γάμο του με τη Ζιζέλ απογοήτευσαν το διάσημο super model.

«Όπως πάντα, η προτεραιότητα της Ζιζέλ είναι να στηρίξει τα παιδιά της που επηρεάστηκαν από το ανεύθυνο περιεχόμενο που μεταδόθηκε από το Netflix» σημειώνει χαρακτηριστικά πηγή στο People.

H Ζιζέλ φέρεται να είναι απογοητευμένη από τα αστεία που έγιναν σχετικά με τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι κατά τη διάρκεια του roast του Netflix για τον αθλητή.

Το 43χρονο μοντέλο, σύμφωνα με πηγή, είναι βαθιά απογοητευμένο από την ασεβή απεικόνιση της οικογένειάς του στο σόου της Κυριακής.

Ο Τομ Μπρέιντι ήταν ο επίτιμος καλεσμένος κατά τη διάρκεια του ζωντανού σόου του Netflix «The Greatest Roast of All Time: Tom Brady» στο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνιας την Κυριακή 5 Μαΐου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δέχτηκε προσβλητικά αστεία από φίλους και πρώην συμπαίκτες του όπως οι Kevin Hart, Julian Edelman, Rob Gronkowski, Nikki Glaser, Drew Bledsoe, Randy Moss και Kim Kardashian.

Το τραβηγμένο αστείο με τα δαχτυλίδια

Ο Kevin Hart κορόιδεψε για πρώτη φορά τον Tom Brady για το νέο αμόρε της Ζιζέλ, τον προπονητή της στο jiu-jitsu Joaquim Valente. Η Nikki Glaser παρατήρησε πως ο ποδοσφαιριστής έχει επτά δαχτυλίδια. «Λοιπόν οκτώ τώρα που η Ζιζέλ έδωσε πίσω το δικό της» συνέχισε χαρακτηριστικά.

Αναφορά στον γάμο του πρώην ζευγαριού έκαναν και οι πρώην συμπαίκτες του Bledsoe και Edelman.

Μετά από 13 χρόνια γάμου, ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου στις 28 Οκτωβρίου 2022. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 13χρονο Benjamin και τη 10χρονη Vivian. Ο σταρ του NFL έχει ακόμα έναν γιο, τον John ‘Jack’ Edward με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan.

«Την περασμένη εβδομάδα, η Ζιζέλ αφιερώθηκε στο να βοηθά όσους έχουν ανάγκη στην πατρίδα της, το Rio Grande do Sul, τη Βραζιλία, που παλεύει με τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της. Ανησυχούσε για την οικογένειά της που επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες, οπότε το να ακούει προσβλητικά αστεία για τη ζωή της ήταν πολύ απογοητευτικό» συμπλήρωσε η πηγή που μίλησε στο περιοδικό.

Sports in

Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας και μίλησε για αρκετά θέματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024