Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάτησε η Ζιζέλ τον Τομ Μπρέιντι;

Απάτησε η Ζιζέλ τον Τομ Μπρέιντι;

Το διάσημο supermodel Ζιζέλ απαντά στις φήμες που τη θέλουν να υπήρξε άπιστη στον Τομ Μπρέιντι.

Μετά τις εικασίες για τον νέο της δεσμό, το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες περί απιστίας στον Τομ Μπρέιντι.

Η Ζιζέλ αρνήθηκε τις εικασίες ότι άρχισε να βγαίνει με τον Joaquim Valente πριν από το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι τον Οκτώβριο του 2022.

Μιλώντας στους New York Times, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες, η Ζιζέλ ήταν απόλυτη. «Αυτό είναι ψέμα. Αυτό συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες» σημείωσε η 43χρονη Ζιζέλ.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κοινότητές τους. Πρέπει να αντιμετωπίσουν την οικογένειά τους. Φυσικά για εμένα τυχαίνει να είναι ενισχυμένο. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων, μόνο τα δύο άτομα στη σχέση» υπογράμμισε η Ζιζέλ.

Η Ζιζέλ και ο εκπαιδευτής της στο jiu-jitsu γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες άρχισαν να βγαίνουν από τον Ιούνιο του 2023.

Ένα άτομο κοντά στο ζευγάρι επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο στο Page Six ότι είναι βαθιά ερωτευμένοι.

Δεν πείθεται ο Τομ Μπρέιντι

Δεν είναι μυστικό ότι είχαν μια φιλία πριν από τη σχέση τους, καθώς έχουν θεαθεί να περνάνε χρόνο μαζί στο Μαϊάμι και την Κόστα Ρίκα από το 2022.

Ωστόσο μια πηγή κοντά στον Τομ Μπρέιντι άφησε να εννοηθεί πως δεν συμφωνεί με το χρονοδιάγραμμα της σχέσης τους που έχουν επιλέξει να μοιραστούν με το κοινό.

«Αν θέλει να πιστεύει ο κόσμος ότι βγαίνει με τον Joaquim μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι. Αλλά είναι μαζί περισσότερο και δεν προχωρούν αργά. Ο Τομ το έχει αποδεχτεί» υοπστήριξε γνώστης στην Daily Mail τον Φεβρουάριο.

«Ο Τομ και ο Joaquim δεν είναι φίλοι. Αλλά ο Joaquim είναι γύρω από τα παιδιά του οπότε ο Τομ πρέπει να βρει το καλό σε αυτόν και πιστεύει ότι είναι καλός τύπος. Αν ο Joaquim γίνει ποτέ πατρική φιγούρα για τα παιδιά του, ο Τομ θα μπορέσει να προσαρμοστεί».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024