Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσάφι στα πόδια της Ζιζέλ – Πόσα θα κερδίσει φέτος από την επιστροφή της στο μόντελινγκ

Χρυσάφι στα πόδια της Ζιζέλ – Πόσα θα κερδίσει φέτος από την επιστροφή της στο μόντελινγκ

«Τώρα έχω μια τεράστια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνω, που θέλω να κάνω», λέει η Ζιζέλ.

Ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολη ιστορία και είναι πολλοί αυτοί που την ξεγράφουν μια και καλή από τη μνήμη τους με εργασιοθεραπεία.

Για τον χωρισμό της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι έχουν γραφτεί πολλά και όχι ιδιαίτερα κολακευτικά για το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία.

Η Ζιζέλ όμως δεν είναι από τις γυναίκες που το βάζουν και αφού έκανε μια αναφορά στο διαζύγιο της από τον διάσημο σταρ του NFL κάνοντας λόγο «για τον θάνατο του ονείρου» της επέστρεψε στο μόντελινγκ για να κυριαρχήσει και πάλι.

Η λίστα επιθυμιών της Ζιζέλ είναι πολύ μεγάλη

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί. Μετακόμισα στη Βοστώνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω μια εστία και ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον στηρίξω και να υποστηρίξω τα όνειρά του Τομ», δήλωσε πριν από λίγο καιρό στο Elle.

Με εργασιοθεραπεία ξεπερνά το διαζύγιο της η Ζιζέλ

«Τώρα έχω μια τεράστια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνω, που θέλω να κάνω», συμπλήρωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται την συνέντευξη της στο αμερικανικό περιοδικό.

Και η αλήθεια είναι ότι μετά το διαζύγιο της δεν σταμάτησε να δουλεύει ούτε λεπτό, αφού συνεργάστηκε με τους Louis Vuitton , Gaia Herbs, πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue Italia και κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα ο οίκος μόδας Frame από την Καλιφόρνια αναγόρευσε τη Ζιζέλ ως το νέο πρόσωπο της συλλογής του για τον Χειμώνα 2023.

Λεφτά με το… τσουβάλι

Με αυτά και με αυτά η Ζιζέλ, που αγόρασε πρόσφατα ένα σπίτι αξίας 9,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο Southwest Ranches, εκτιμάται ότι φέτος θα έχει τα περισσότερα έσοδα από ποτέ στην καριέρα της, αφού προβλέπεται να βγάλει 20 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε διάστημα μόλις 12 μηνών.

Όπως δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα ο Έβαν Μοργκενστέιν, διευθύνων σύμβουλος της CelebExperts, «αν και δεν υπάρχει τρόπος να εκτιμήσουμε το ακριβές ποσό, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα βγάλει από 15 έως 20 εκατομμύρια δολάρια το λιγότερο, με καθώς η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Η Λόρι Κέλσερ, διευθύνουσα σύμβουλος της ιστοσελίδας The Celebrity Source, συμφώνησε δηλώνοντας: «η καριέρα της Ζιζέλ μοιάζει πιο καυτή από ποτέ!».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024