Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζιζέλ: Ποια είναι τα μυστικά της ευτυχίας της – Αποκαλύπτει τη «θεραπεία ευζωίας» της

Ζιζέλ: Ποια είναι τα μυστικά της ευτυχίας της – Αποκαλύπτει τη «θεραπεία ευζωίας» της

Λιακάδα, ωκεανός, βόλτες στη φύση, παιχνίδι με τα άλογα της φάρμας της και η ζεστασιά στο Μαϊάμι, την τροφοδοτούν και τη γεμίζουν

Η Ζιζέλ, μέσα στις τάσεις της εποχής, σε ότι αφορά το ευ ζην, φροντίζει τον εαυτόν της και για να βρει την ισορροπία της, χρησιμοποιεί ένα… ασφαλές «εργαλείο» –και σαφέστατα προνομιούχο να παραδεχτούμε, για όσους μπορούν να το απολαμβάνουν, μετά την αγωνία όλου του πλανήτη για την κλιματική αλλαγή– τη φύση.

Το σούπερ μόντελ χαίρεται τη ζωή της, μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι, αλλά την αντιμετώπιση του εθισμού της στο αλκοόλ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα.

Από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία, το 2016

Όπως φαίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχετικές της αναρτήσεις εκεί, η Ζιζέλ απολαμβάνει να ζει στο ηλιόλουστο Μαϊάμι, να ασκείται δίπλα στον ωκεανό και να βγαίνει έξω στη φύση, κάτι που της φτιάχνει τη διάθεση, της προσφέρει ηρεμία και αποτελεί για εκείνη ένα καταφύγιο στην καθημερινότητά της.

«Απλώς το να είσαι στη φύση σού δίνει ενέργεια και μόνο αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλά»

Είναι από τους διάσημους που ξέρουμε όλοι στον πλανήτη με το μικρό της όνομα, το… brandname της

Αποκαλύπτει τα «κλειδιά» του ευ ζην της

Άλλωστε, η ίδια έχει υιοθετήσει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής πλέον, κάνοντας αποτοξίνωση από πολλά στη διατροφή της, αλλά κι εν γένει στις συνήθειές της. Όταν δεν κάνει τον διαλογισμό της, τη γυμναστική και τις βόλτες της στη φύση, της αρέσει να παίζει με τα άλογά της στη φάρμα που έχει, την οποία και αγόρασε για την κόρη της. Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τη δεκάχρονη μικρή κόρη της να βελτιώσει τι επιδόσεις της στην ιππασία.

Η 43χρονη Ζιζέλ η οποία μετακόμισε πρόσφατα σ’ αυτό το σπίτι στο Μαϊάμι, σε συνέντευξή της στο «People», λέει πόσο σημαντική είναι για κείνη η λιακάδα και η σύνδεσής της με το φυσικό περιβάλλον, ο καλός καιρός που αποτελεί για την ίδια πραγματική θεραπεία και… μυστικό της ευτυχίας της.

Γίνονται όλο και πιο γνωστά ευρέως τα οφέλη του «forest bath» αλλά και απλώς το περπάτημα έξω, στο φυσικό περιβάλλον.

Από το 2003, όταν πόζαρε για τους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών στη Βραζιλία

Η διαχρονική θεραπευτική οδός

«Η φύση είναι η καλύτερη θεραπεία ευζωίας για μένα. Μόνο να νιώθω τον ήλιο, να κάνω μια βουτιά στον ωκεανό, να τρέχω στην άμμο, να νιώθω το γρασίδι κάτω από τα πόδια μου… Λατρεύω τον ήλιο, όταν είμαι εκεί, είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ. Απλώς το να είσαι στη φύση σου δίνει ενέργεια, και μόνο αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλά», εξηγεί για την αγάπη της για το φυσικό περιβάλλον το διάσημο μοντέλο.

Σχολιάζοντας το ότι πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για τον καιρό στο Μαϊάμι, πόσο θερμός είναι, είπε ότι εκείνη νιώθει ακριβώς το αντίθετο, αγαπάει την πόλη, όπως λατρεύει και τη ζέστη. Της αρέσει η λιακάδα, οι άνθρωποι που είναι ζεστοί και φιλόξενοι και νιώθει οικεία.

Μέσα και στη… μόδα της στροφής στη φύση

Η τάση πάντως είναι η… επιστροφή στη φύση, όχι χίπικα ή με γραφικότητα, ιδίως μετά την πανδημία στον πλανήτη και τα απανωτά «κλεισίματα» και την επιβάρυνση της ψυχολογίας όλων, αλλά συνειδητά και με ενσυναίσθηση, προκειμένου κανείς να αντλεί χαρά, να ανανεώνει την ενέργεια, να ανεβάζει την ψυχολογία του και να «θεραπεύει» τον εαυτόν του.

Πλέον σε ορισμένες χώρες, συνταγογραφείται η ουσιαστική επαφή και η σύνδεση με τη φύση, γιατί επιστημονικά αποδεικνύεται όχι μόνο η βελτίωση της υγείας των ανθρώπων συνολικά, αλλά και η ταχύτερη ανάρρωση και θεραπεία τους. Γίνονται όλο και πιο γνωστά ευρέως τα οφέλη του «forest bath» αλλά και απλώς το περπάτημα έξω, στο φυσικό περιβάλλον.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024