Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Ζιζέλ - «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Ζιζέλ – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Οι κρίσεις πανικού, οι σκέψεις να βάλει τέλος στη ζωή της και οι μάχες της Ζιζέλ με την ψυχική υγεία.

Το διάσημο supermodel Ζιζέλ ανοίχτηκε για τις μάχες της με την ψυχική υγεία, αποκαλύπτοντας ότι είχε αυτοκτονικές σκέψεις ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της.

Μιλώντας στο CBS News Sunday Morning, η Ζιζέλ αποκάλυψε ότι πάλευε με τις κρίσεις πανικού ως απόρροια του άγχους κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο μόντελινγκ.

«Ξέρεις, βρισκόμουν σε τούνελ. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά άρχισα να βρίσκομαι σε στούντιο και ένιωθα να πνίγομαι. ΖΟύσα στον 9ο όροφο και έπρεπε να ανέβω τις σκάλες γιατί φοβόμουν ότι θα κλειστώ στο ασανσέρ» αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Lee Cowan.

Ναι, για ένα δευτερόλεπτο σκέφτηκα την αυτοκτονία

«Όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά νιώθεις πως δεν θέλεις να ζήσεις έτσι», σημείωσε η Ζιζέλ, αποκαλύπτοντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι της πέρασε από το μυαλό να πηδήξει στο κενό. «Ναι, για ένα δευτερόλεπτο το σκέφτηκα» παραδέχτηκε αφοπλιστικά η Ζιζέλ.

Το 43χρονο supermodel έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις μάχες της ενώ προωθούσε τα απομνημονεύματά της «Lessons: My Path to a Meaningful Life» το 2018.

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση η Ζιζέλ

«Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται τέλεια εξωτερικά αλλά δεν έχεις ιδέα πώς είναι» είχε πει στο People εκείνη την εποχή. «Ένιωθα ότι ίσως ήρθε η ώρα να μοιραστώ μερικά από τα τρωτά μου σημεία και με έκανε να συνειδητοποιήσω πως δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έχω ζήσει γιατί νομίζω ότι εξαιτίας αυτών των εμπειριών είμαι αυτή που είμαι σήμερα», σημείωνε χαρακτηριστικά η Ζιζέλ.

Μετά την πρώτη της κρίση πανικού το 2003 σε ένα μικρό αεροπλάνο, το μοντέλο από τη Βραζιλία ανέπτυξε φοβία για τα τούνελ, τους ανελκυστήρες και άλλους κλειστούς χώρους.

Είχε μια υπέροχη θέση στην καριέρα μου. Ήμουν πολύ κοντά με την οικογένειά μου και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου θετικό άτομο και έτσι χτυπούσα τον εαυτό μου. Γιατί να το νιώθω αυτό; Ένιωθα ότι δεν μου επέτρεπαν να νιώσω άσχημα, αλλά ένιωθα αδύναμη. Ο κόσμος σου γίνεται όλο και μικρότερος και δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Το χειρότερο συναίσθημα που είχα ποτέ», αποκαλύπτει η Ζιζέλ.

Οι κρίσεις πανικού άρχισαν να κατακλύζουν τη Ζιζέλ στο σπίτι της, γεγονός που την οδήγησε σε σκέψεις αυτοκτονίας. «Είχα πραγματικά την αίσθηση πως αν πηδήξω από το μπαλκόνι αυτό θα τελειώσει και δεν θα χρειάζεται ποτέ να ανησυχώ για αυτό το συναίσθημα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζιζέλ.

Η Ζιζέλ μίλησε ανοιχτά και για τον χωρισμό της μετά από 13 χρόνια γάμου με τον Τομ Μπρέιντι. Η μητέρα δύο παιδιών, του 13χρονου Benjamin και της 10χρονης Vivian, αποκάλυψε πως δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν και ήλπιζε. «Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι 50 χρόνια και ήθελα πολύ να συμβεί αυτό. Του εύχομαι πάντα τα καλύτερα και είμαι τόσο ευγνώμων που μου χάρισε δύο υπέροχα παιδιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024