Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιάζει η τόπλες Ζιζέλ - «Μια αληθινή βασίλισσα»

Εντυπωσιάζει η τόπλες Ζιζέλ – «Μια αληθινή βασίλισσα»

Η Ζιζέλ έχει σύμμαχό της τον χρόνο. Η εντυπωσιακή τόπλες φωτογράφιση του διάσημου μοντέλου.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ Μπούντχεν επιστρέφει στο μόντελινγκ πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν πόζαρε τόπλες για τη νέα καμπάνια του οίκου μόδας Frame για τον χειμώνα του 2023, τραβώντας με άνεση όλα τα βλέμματα πάνω της.

«Το καλύτερο μοντέλο», σχολίασε ένας από τους χρήστες στο Instagram, με άλλους να σημειώνουν πως «κανείς δεν είναι σαν τη Ζιζέλ», να τη χαρακτηρίζουν βασίλισσα και να επαινούν την εμβληματική φωτογράφιση.

Το 43χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε από τον διάσημο Βρετανό φωτογράφο David Sims με το νέο Extreme Flare Jean, σταυρώνοντας τα χέρια της για να καλύψει το στήθος της.

«Το καλύτερο μοντέλο», σχολίασε ένας από τους χρήστες στο Instagram, με άλλους να σημειώνουν πως «κανείς δεν είναι σαν τη Ζιζέλ», να τη χαρακτηρίζουν βασίλισσα και να επαινούν την εμβληματική φωτογράφιση.

View this post on Instagram

A post shared by @frame

Η μεγάλη μάχη της Ζιζέλ

Ήταν πρόσφατα που ο πρώην «άγγελος» της Victoria’s Secret επέστρεψε στα γνωστά της λημέρια του μόντελινγκ μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι.

Η Ζιζέλ είχε κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της για να ανασυγκροτηθεί και να βρει τον εαυτό της μετά τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού τον Οκτώβριο του 2018.

View this post on Instagram

A post shared by @frame

Αισθάνεται πλέον έτοιμη να αφιερωθεί στην καριέρα της και θέλει να επιστρέψει ξανά στην πασαρέλα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Ζιζέλ είχε μιλήσει για τις μάχες της, αποκαλύπτοντας πως είχε αυτοκτονικές σκέψεις όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της.

«Ξέρεις, βρισκόμουν σε τούνελ. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και μετά άρχισα να βρίσκομαι σε στούντιο και ένιωθα να πνίγομαι. Ζούσα στον 9ο όροφο και έπρεπε να ανέβω τις σκάλες γιατί φοβόμουν ότι θα κλειστώ στο ασανσέρ» είχε αποκαλύψει στον δημοσιογράφο Lee Cowan και την εκπομπή του CBS News Sunday Morning.

«Όταν δεν μπορείς να αναπνεύσεις ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά νιώθεις πως δεν θέλεις να ζήσεις έτσι», σημείωσε η Ζιζέλ, αποκαλύπτοντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι της πέρασε από το μυαλό να πηδήξει στο κενό. «Ναι, για ένα δευτερόλεπτο το σκέφτηκα» παραδέχτηκε αφοπλιστικά η Ζιζέλ.

Το 43χρονο supermodel έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις μάχες της, ενώ προωθούσε τα απομνημονεύματά της «Lessons: My Path to a Meaningful Life» το 2018.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024