Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντακότα Τζόνσον: Αγνώριστη η ηθοποιός - Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Ντακότα Τζόνσον: Αγνώριστη η ηθοποιός – Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Η Ντακότα Τζόνσον έγινε ευρέως γνωστή το 2015 από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» και στα σίκουέλ της «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» (2017) και «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση» (2018).

Η ηθοποιός είναι γνωστή για τα σκούρα καστανά μαλλιά της, ωστόσο η νέα της εμφάνιση, την έχει κάνει αγνώριστη.

Καταπέλτης η Ντακότα Τζόνσον για το βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ : «Για όνομα του Θεού…»

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο διακρίνεται να έχει βάψει τα μαλλιά της πλατινέ και τα έχει κόψει αρκετά πιο κοντά.

Η 33χρονη προχώρησε στη συγκεκριμένη αλλαγή για τις ανάγκες του νέου φιλμ που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Daddio». Σε αυτό θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Σον Πεν και θα υποδυθεί μια γυναίκα που παίρνει ένα ταξί και συζητά τις πιο σημαντικές σχέσεις της με τον οδηγό.

Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Ο έρωτας με τον Κρις Μάρτιν

Στο μεταξύ, και η προσωπική ζωή της Ντακότα Τζόνσον πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η ηθοποιός βγαίνει εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Κρίς Μάρτιν και δείχνουν ερωτευμένοι. Μάλιστα, πρόσφατα απόλαυσαν μία βόλτα στην παραλία πιασμένη χεράκι χεράκι. Πρόκειται για μια σπάνια έξοδο του ζευγαριού, το οποίο δεν λατρεύει ιδιαίτερα τα «κλικ» των φωτογράφων.

Η Τζόνσον ήταν ντυμένη χαλαρά, με αθλητική φόρμα, όπως και ο σύντροφός της. Η έξοδος αυτή έρχεται μετά την πρόσφατη αναγκαστική ακύρωση οκτώ συναυλιών των Coldplay στη Βραζιλία από τον Κρις, ο οποίος προσβλήθηκε από σοβαρή πνευμονική λοίμωξη.

Ο Κρις ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την Gwyneth Paltrow, με την οποία συνδέθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2003. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη και έναν γιο, ηλικίας 18 και 16 ετών, πριν χωρίσουν και πάρουν διαζύγιο το 2016.

Ντακότα και Κρις συγκατοίκησαν στο Μαλιμπού τον περασμένο Φεβρουάριο. «Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό και βγαίνουμε έξω μερικές φορές, αλλά δουλεύουμε και οι δύο τόσο πολύ που είναι ωραίο να είμαστε στο σπίτι και να είμαστε άνετα και ιδιωτικά», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Elle».

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024